vectra c için performans arttırıcı öneriler

evet hayırlısı olsun ben aracımdan çok memnunum performansdan öte tam aksine konfora abanıyroum bende her kezin bekleyişi arayışı farklı sende umarım istediğin aracı alırsın.

abiler siz bizim kullandığımız bu vectra c1 1.6 101 hp araçtanmı bahsediyorsunuz
öleyse abiler sizde bi sorun var ben 10 snde 0-110 km yaptım linea 1.3 multijetle kapıştım ilk kalkışta 2-3 boy attım 1.kolay 60 2.kolay 90 ypan bi aracı konuşuyoruz bence çoğu arabayı kalkışta geçer (şöföre göre değişir)2500-3000 Devir arası debryajı ii ayarlarsanız kafanızı kafalıktan biraz zor çekersiniz.

Ahmet yanlış anlama ama multijetde senle kapıştımı acaba. 1-5 vectra alırda, arasında muttijet bile zorlar malesef.

uzun yolda ben bursa otobanında 180 i gördüm çok rahat uzun yolda epey arabayada sellek yediriyorum ama ara hızlanmanın seriliğin iyi olucağını pek sanmıyorum gerçi kimseyle öyle ışıklarda kapışmadım..

1.6 vectranın performansı çok güzel gerçekten 1 ve 2 si sağlam bir araç binmesem burda yazılanlara inanıcam.. 5. viteste dahi torku hissettiren bir araç bence şikayetci olan arkadaşlar baskı balatalarını kontrol ettirsinler.

şunuda unutmayın tabiki 2.0 gibi araç altınızdan akıp gidiyor hissini yaşamazsınız eğer bunu çok istiyorsanız yazıktır 1.6 vectra ile uğraşmadan gidin 2.2 veya 2.5 veya 3.2 alın..

oktan artırıcıları fazla kullanmayın. biz vectra gt sfi da dyno'ya çıkmadan koyan arkadaşımızın daha sonra motorunda ciddi hasarlar olduğunu farkettik. direk pompadan oktanı yüksek benzin alın..

Beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı şimdiye kadar. Hemde LPG ile :)

10sn de 110:eek: yav abiler ben üst kapak acılıp yapıldı şüphe düştü benim içime ben yari ivedikte işim var bi kaç opel ustasına uyrayayım ondan sonrada servise gideyim.allah allah inşallah öğledir yoksa kat iptali yaptırmayı düşünüyordum.kat iptali yapılınca arıza lambası yanar dediler onu araştırıyordum.birde kac beygir kazanırım ona bakacaktım. cip lemek bizim 1,6 pek faydası yokmuş.

her kezin performans algılaması farklı 1.6 vectraya performanslı diyen arkadaşlarada saygı duyarım anlarımki ömürleri boyu gerçek bir performans aracına binmemişler en fazla onu görmüşlerse o araç onlara tabi performanslı gelmişdir.

Bence herkes kendi aracı adına konuşmalı :) Aracı kullanmakta önemli tabiki :D

Son düzenleme:
her kezin performans algılaması farklı 1.6 vectraya performanslı diyen arkadaşlarada saygı duyarım anlarımki ömürleri boyu gerçek bir performans aracına binmemişler en fazla onu görmüşlerse o araç onlara tabi performanslı gelmişdir.

sen oktan koy belki hp leri toplarsınız.

1.6 vectra gerçekten iyi gidiyor o kalıpta arabayı iyi taşıyor.

performanslı araçlar hakkında ne kadar fikrin var acaba?

aracın 2.2 mi?

illa performans istiyorsan egzantrik uygulaması yap bizim araçlarda şanzıman geçişi uzun performans için düşünülmediği için mesela kısa geçişli şanzıman yapdırabilirsin turbo uygulaması yaptırabilirsin şimdi 400 milyonlara düşmüş turbo fiyatları chip uygulaması yaptırabilirsin bunlarla gerçekden ciddi bir performans girdisi elde edersin

ya turbo hakkında en ufak bir fikriniz varmı? sanırım sadece yazılım fiyatlarından bahsedicektiniz.

bana vectra 1.6 ecotec (X16XE) ye 400TL ye turbo bulabilirmisiniz? :D

burda forum kanallı sallamak ne kadar kolay değilmi?

aslında en temizi nos lamak..

birde Vectra 1.6 nın şanzımanı nedir? f13mü? f16 mı? f23 mü? f26 mı :D :D

nerden biliyosunuz hangi kullanım için üretildiğini..

yada şöle yapalım siz cevap verin ben okumuycam bile.. hayatımda böyle saçmalıklar duymadım..

teşekkürler..

Son düzenleme:
Geri