evet laf kalabalığına giriyorum başka soru ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet laf kalabalığına giriyorum başka soru ???
sizin gibi insan sayısı azdır ben okuduğumla hareket etmem galeriye giderim araca otururum mümkünse test sürüşüne çıkarım milletin yazdığıyla kuyuya inmem sonuçda sanal alem kimin ne olduğu ne olmadığı ne malum yani buna kanıcak insalarda kusura bakmasınlar ama onların hatasıdır
internette bir sürü çoluk çocuk var ahkam kesiyor ne malum benim onlardan olmadığım ne malum sizin onlardan olmadığınız yani kazık kadar adam böyle iki satır okuduğu yazıya inanıpda almıyorsa araba bu onun hatasıdır diyim..
keşke o lancerıda almasan bile bir galeriye gidip baksaydın bir direksiyonuna otursaydın mümkünse bir tur atsaydın belki burda altında bir lancer olucakdı belkide çok kötü bir araba şu sebeblerden gittim gördüm bindim diyicekdin...
bilmediğim konuda bende konuşmayı sevmem ama ben bildiğim konu hakkında yazarım turbo kiti 400 milyon istersen takarsın yazmışım hakkatten de öyle ama ayrıntısını bilemem siz diyorsunuzki mesela işde o motor o turboyu kaldırırmı falan tamam iyi güzel bunu tatlı bir dille deseniz ortada bir sıkıntımız yokki ortada bir sorunumuz yok.. çünkü yanlı bir bilgi yok
her şey üslupda bitiyor benim verdiğim verilerin çoğu fiyatsal yada piyasada satılan parçalarla ilgili şeyler o kadar ben işin teknik kısmına elimden geldiğince girmem bilmem çünkü sizin dediğiniz gibi bilmediğim kısımlar hakkında konuşmamda..
tamam doğru bildiğiniz konuda çekinmeyin savunun yanlış bilgilenmesin millet üslubunuzda sert olsun sorun değil ama hakaret falan içermesin o yanlış ben apaçinin ne olduğunu bilmiyroum ama okuyunca ters algıladım... küfür gibi...
ben tekrar ediyroum 1.6 ya klassmanında asla kötü demedim benim elli tane konum var hepsinde de vectra memnuniyetimi yazıyorum ayrıca 3.16 yada bindim memurdur o araç orta sınıfıa pazalarma taktiğidir ucuza bmw...
vel hasıl aslında birbirimize güzel yaklaşsak sorunumuz yok her şey birbirimizi güzel anlamakdan geçiyor art niyetli olmamakdan geçiyor...
maden nerelerdesn sen yahu =)) imzandaki resim manyakmış ama yürümüyo bu vectralar =))