vectra c için performans arttırıcı öneriler

10sn de 110:eek: yav abiler ben üst kapak acılıp yapıldı şüphe düştü benim içime ben yari ivedikte işim var bi kaç opel ustasına uyrayayım ondan sonrada servise gideyim.allah allah inşallah öğledir yoksa kat iptali yaptırmayı düşünüyordum.kat iptali yapılınca arıza lambası yanar dediler onu araştırıyordum.birde kac beygir kazanırım ona bakacaktım. cip lemek bizim 1,6 pek faydası yokmuş.

kat iptali arıza lambası yakacaktır.. fakat çözümü mevcuttur. şaşmazda çopur egsoz'a uğrarsanız işinizi halledebilirsiniz.

çip mip map :D bunlara 1.6 vectrayla girmeyin araba zaten gidiyor..

sen oktan koy belki hp leri toplarsınız.

1.6 vectra gerçekten iyi gidiyor o kalıpta arabayı iyi taşıyor.

performanslı araçlar hakkında ne kadar fikrin var acaba?

aracın 2.2 mi?

ya bu ne apaçilik? ya turbo hakkında en ufak bir fikriniz varmı? sanırım sadece yazılım fiyatlarından bahsedicektiniz.

bana vectra 1.6 ecotec (X16XE) ye 400TL ye turbo bulabilirmisiniz? :D

burda forum kanallı sallamak ne kadar kolay değilmi?

aslında en temizi nos lamak..

birde Vectra 1.6 nın şanzımanı nedir? f13mü? f16 mı? f23 mü? f26 mı :D :D

nerden biliyosunuz hangi kullanım için üretildiğini..

yada şöle yapalım siz cevap verin ben okumuycam bile.. hayatımda böyle saçmalıklar duymadım..

teşekkürler..

:kop::kop: Aynen .. Nerdeyse uçak motoru takacaklar arkaya hehe..Bu işler Need For Speed oyunundaki gibi olmuyor mlsf :)

sen oktan koy belki hp leri toplarsınız.

1.6 vectra gerçekten iyi gidiyor o kalıpta arabayı iyi taşıyor.

performanslı araçlar hakkında ne kadar fikrin var acaba?

aracın 2.2 mi?

ya bu ne apaçilik? ya turbo hakkında en ufak bir fikriniz varmı? sanırım sadece yazılım fiyatlarından bahsedicektiniz.

bana vectra 1.6 ecotec (X16XE) ye 400TL ye turbo bulabilirmisiniz? :D

burda forum kanallı sallamak ne kadar kolay değilmi?

aslında en temizi nos lamak..

birde Vectra 1.6 nın şanzımanı nedir? f13mü? f16 mı? f23 mü? f26 mı :D :D

nerden biliyosunuz hangi kullanım için üretildiğini..

yada şöle yapalım siz cevap verin ben okumuycam bile.. hayatımda böyle saçmalıklar duymadım..

teşekkürler..

burası forum yeri esas senin bu uslubun nasıl bir üslüpdur nasıl bir aşşalamakdır bu böyle sana böyle konuşma hakkını kim veriyor ben senle lan lı lunlu yada argolu küfürlümü konuşuyorum sen önce insalarla nasıl bir diyalog kurucağını öğren..

bilgili olabilirsn bunu tatlı doğru bir dille anlatabilirsin böyle anlamsız ukala ukala yazılarla kime hava atıyorsun yada egonu karakterini böylemi tatmin ediyorsun...

sen kim oluyorsunki insanlara apaçi mapaçi diye yakıştırma yapıyorsun ben sana bu nasıl bir şerefsizce yazıdır bu nasıl şerefesizlikdir desem anlınmazmısın üslup insanı vezirde eder rezilde eder

burda kimse sana bir idda etmedi kimse sana bir yazı yazmadı bilginmi var bilgilimisin akıllımısın ok otur yaz anlat sana İNSAN gibi teşşekkür edelim bunları bilmiyduk diyelim

böyle seviyesiz yazarsan böylede cevap alırsın...

burası forum yeri esas senin bu uslubun nasıl bir üslüpdur nasıl bir aşşalamakdır bu böyle sana böyle konuşma hakkını kim veriyor ben senle lan lı lunlu yada argolu küfürlümü konuşuyorum sen önce insalarla nasıl bir diyalog kurucağını öğren..

bilgili olabilirsn bunu tatlı doğru bir dille anlatabilirsin böyle anlamsız ukala ukala yazılarla kime hava atıyorsun yada egonu karakterini böylemi tatmin ediyorsun...

sen kim oluyorsunki insanlara apaçi mapaçi diye yakıştırma yapıyorsun ben sana bu nasıl bir şerefsizce yazıdır bu nasıl şerefesizlikdir desem anlınmazmısın üslup insanı vezirde eder rezilde eder

burda kimse sana bir idda etmedi kimse sana bir yazı yazmadı bilginmi var bilgilimisin akıllımısın ok otur yaz anlat sana İNSAN gibi teşşekkür edelim bunları bilmiyduk diyelim

böyle seviyesiz yazarsan böylede cevap alırsın...

Yazık...

Arkadaşlar konuyu tartışırken uslubunuza dikkat etmnizi öneririm.

1.6 vec.c nin ne kadar gittiğini herkes biliyordur. Konfor isteyen Tasarruf isteyenlerin bineceği bir araçtır. Ama amacınız performanssa bu araca harcayacağuınız parayı bi kenara koyun ilerde daha büyük motorlusunu alırsınız.

Bundan sonraki karşılıklı atışmaları içeren mesajları sileceğimi ve yazmakta ısrar edenlerede gerekenin yapılacağınıda bilgilerinize sunarım....

bu forumu google yollu yüzlerce insan okuyor ve siz burda 1600cc vectra yı resmen yerden yere vuruyorsunuz. o aracı kullanan insanlar alırken elbetteki yolda madara olmak istemezler. ben araç alırken onlarca forumdan onlarca yazı okudum ve düşüncelerimi %100 etkilemiştir bu yazılanlar. siz burda vectra yı performans yönünden kötülüyorsunuz. "bir opel FAN club sitesinde" !!!!!

ne kadar vahimdirki belkide burda bunları okuyan 10 vatandaştan birisi vectra almaktan vazgeçecektir. Vectra 1.6 olmasına rağmen çok güzel gidiyor. ben hala inatla bunu söylüyorum. çünkü bindim çok uzun km ler yaptım.

burda insanlara "yok çip yap 400e turbo var oktan artırıcı kullan" diye söyleyenleri uyarmak vatandaşlık görevimdir. çünkü piyasada satılan rahatca ulaşılabilen yazılım bile olmayan 2 tane devreyle enjektörleri duman eden zımbırtılardan oktan artırıcı diye satılan ucuz yollu mallardan uzak durmalarını söylemek insanları yanlış yollara teşvik edenleri uyarmak çevresine duyarlı her insanın yapacağı bir davranıştır.

yine söylüyorum. siz vectra kullananlar veya alacak arkadaşlar saçmalıklara kulak asmayın..

VECTRA 1.6 da olsa o ağırlığın o cüssenin hakkını veriyor..

saygılar..

Son düzenleme:
arkadaşım kimse bir yazı okumakla gidip araba almakdan vazgeçmez burası sanal dünya benim q7 ye kötü berbat dememle q7 berbat bir araçmı olucak insanlar milyarlarca lira araçlara para sayıyor gidip bir forumdaki yazıylamı düşünceleri etkilenicek şu yazdığına sen inanıyormusun..

ayrıca keşke şu yukardaki apaçili mapaçili yazınıda şu güzel uslüpla yazsaydın bilmemek değil öğrenmemek ayıp ben servisçi değilim yada araba sekötürnde değilim inşaat sektöründeyim arabalar benim için bir hobi olarak ilgileniyorum tunningci arkadaşlarım var dükkanları var gidiyorum soruyorum konuşuyorum bildiklerimi öğrendiklerimi kezaa bu bilgiler yanlışda olabilir insanız beşeriz şaşarız burda paylaşıyorum konusu gelirse..

ama kimseye senin yukarda yazdığın uslüpla yazı yazmıyorum her kez ne ekerse onu biçer.. burası bir opel fan club sa benim opel performansımdan ne kadar memnun olmasamda tam aksine bu aracın konfor lüks rahatlık aracı olduğunu her yerde bu konuda bile defalarca vurguladım

vectra dan çok memnunum bunuda tekrar belirtiyorum ben asla ve asla aracıma kötü demedim ama 1.6 kasa götürmüyor bunu opel fan club da demiycemde nerde diyicem bunu ben değil servisler her kez diyor..

bunda benim bmw 3.20 den inip 1.6 ya binme faktörümde olabilir o araçdaki seriliği ataklığı çevikliği bunda göremiyorum makasa falan girerken bmw ile gözüm kapalı aynalara bile bakmadan girerdim bilirdim alırdı bunda o yok tamam seri ama o kadar değil ben tek bunu dedim..

ağzınla diyorsun google da arama yapanlar buluyor diye senin bana bu üslupla yazdığınıda okuyor altta adım soyadımda yazıyor o zaman banada aynı ülupda cevap hakkı doğuyor nezaket kibarlık çerçevesinde yazarsan ben hatalıysam sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için öğrenmiş olduk derim ne gocunurum ne sıkılırım..

ama yukardaki yazının üslubunda yazarsan bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz o üsllupda konuşmayıda biliriz

kendine iyi bak olayın böyle tatlıya bağlanmasına sevindim..

ben yeni lancer alacaktım ve vazgeçtim. hemde forumlardan okuduklarımla. bu benim için yeterli bir sebep taşıyorsa geçerlidir ve vazgeçebilirim. hemde bir forumda yazılan 2 satır yazıyla..

bende ne tuning ciyim nede servisim var.. ben inşaat mühendisiyim.. öğrendim 2 kelam okumakla hiçbirşey kaybedilmez. öncelikle 3.20den inersen tabiki 1.6 sana performanssız gelir. bu çok açık bir gerçek. fakat söylediğim gibi ben bilmediğim konuda konuşmayı sevmem bildiğim konuda da doğrunun arkasından çekilmem. insanların yanıltılmasını istemem.

sende kabul ediyorsun işte 1.6 vectra 1600 cc ye göre o cüssenin hakkını veriyorki tamam seri bir araç demişsin. ben yazdıklarımın altını çizeyim isterseniz 1.6 ve o kadar ağırlığa rağmen serii diyorum. uçuyor demiyorum.

apaçi dediğim mesajı edit'ledim. haa tunning ci arkadaşınıza apaçi nedir diye sorarsanız o belki bilir. size küfür gibi geldi sanırım. bende yeri geliyor apaçilik yapıyorum trafikte. fakat yanlış anlaşımam mümkündür. oyüzden editledim mesajı.

şunuda söleyim ben bir opel tutkunuyum ve opel üstüne az araba tanırım. asla 1.6 vectrayı klasmanında diğer araçlardan kötü diyemezsiniz. önce bi 3.16 ya binin sonra vectra ya.. farkedecektir.

yukarda maşallah ağzınıza geleni yazmışsınız. ama ben bu yazdıklarımı siz dolayısıyla ilerki zamanlarda okuyacaklara yazdığım için oralara değinmek zaman kaybı olacaktır..

aynı zamanda uçmak isteyen 1,6 vectracı kardeşlerimde araçlarını üzmeyecek insalara satsınlar kısa zamanda 2.5 V6 almaya baksınlar. ama niye çok yakıyor demesinler :D

Son düzenleme:
sizin gibi insan sayısı azdır ben okuduğumla hareket etmem galeriye giderim araca otururum mümkünse test sürüşüne çıkarım milletin yazdığıyla kuyuya inmem sonuçda sanal alem kimin ne olduğu ne olmadığı ne malum yani buna kanıcak insalarda kusura bakmasınlar ama onların hatasıdır

internette bir sürü çoluk çocuk var ahkam kesiyor ne malum benim onlardan olmadığım ne malum sizin onlardan olmadığınız yani kazık kadar adam böyle iki satır okuduğu yazıya inanıpda almıyorsa araba bu onun hatasıdır diyim..

keşke o lancerıda almasan bile bir galeriye gidip baksaydın bir direksiyonuna otursaydın mümkünse bir tur atsaydın belki burda altında bir lancer olucakdı belkide çok kötü bir araba şu sebeblerden gittim gördüm bindim diyicekdin...

bilmediğim konuda bende konuşmayı sevmem ama ben bildiğim konu hakkında yazarım turbo kiti 400 milyon istersen takarsın yazmışım hakkatten de öyle ama ayrıntısını bilemem siz diyorsunuzki mesela işde o motor o turboyu kaldırırmı falan tamam iyi güzel bunu tatlı bir dille deseniz ortada bir sıkıntımız yokki ortada bir sorunumuz yok.. çünkü yanlı bir bilgi yok

her şey üslupda bitiyor benim verdiğim verilerin çoğu fiyatsal yada piyasada satılan parçalarla ilgili şeyler o kadar ben işin teknik kısmına elimden geldiğince girmem bilmem çünkü sizin dediğiniz gibi bilmediğim kısımlar hakkında konuşmamda..

tamam doğru bildiğiniz konuda çekinmeyin savunun yanlış bilgilenmesin millet üslubunuzda sert olsun sorun değil ama hakaret falan içermesin o yanlış ben apaçinin ne olduğunu bilmiyroum ama okuyunca ters algıladım... küfür gibi...

ben tekrar ediyroum 1.6 ya klassmanında asla kötü demedim benim elli tane konum var hepsinde de vectra memnuniyetimi yazıyorum ayrıca 3.16 yada bindim memurdur o araç orta sınıfıa pazalarma taktiğidir ucuza bmw...

vel hasıl aslında birbirimize güzel yaklaşsak sorunumuz yok her şey birbirimizi güzel anlamakdan geçiyor art niyetli olmamakdan geçiyor...

sizin gibi insan sayısı azdır ben okuduğumla hareket etmem galeriye giderim araca otururum mümkünse test sürüşüne çıkarım milletin yazdığıyla kuyuya inmem sonuçda sanal alem kimin ne olduğu ne olmadığı ne malum yani buna kanıcak insalarda kusura bakmasınlar ama onların hatasıdır

internette bir sürü çoluk çocuk var ahkam kesiyor ne malum benim onlardan olmadığım ne malum sizin onlardan olmadığınız yani kazık kadar adam böyle iki satır okuduğu yazıya inanıpda almıyorsa araba bu onun hatasıdır diyim..

O zaman bu foruma neden giriyorsunuz, laf kalabalığı yapmak için mi ? Gidin sanayiden ustalardan öğrenin, test sürüşü yapın vs. İyi ki bu forum tamamen "milletin yazdığıyla kuyuya inmem diyenlerden" oluşmuyor !!...

Son düzenleme:
Geri