vectra c için performans arttırıcı öneriler

abiler ilk zamanlar bende çok bağırdım meğerse arka balatalar sıkıyormuş işlem tamam kalkışları beğenmiyordum onada lpgcharger taktırdım bana bu cesareti veren erkan 34 sonsuz teşekkür ederim.şu anda çoooook menmunum...ahmi10sn olayını denedim 110 dedi yav.gerçi ben 103kaldım ama kıyamadım basmaya valla bidahada 10sn olayına girmem ama ilk kalkışları çok rahatladı bu cihaz sadece dur kalklarda işe yarıyor haberiniz olsun.sözün özü yeni yeni tat almaya başladım vectradan.
mrb.lpgcharger taktırdım demişsiniz,maliyeti ne kadar oldu acaba,taktıralı 7 ay olmuş sizin,bu zamana kadar lpgcharger kaynaklı bir sorunla karşılaştınız mı?

Son düzenleme:
sorun yaşamadım.hala aracın üzerinde takılı

arkadaslar ben sölim kat iptali yapılınca arabada giderken gaz ayagınızı cektiniz zaman viteste iken geri düsmüyo sadece egzos emişyon ısıgınızı yakar ve yag olara 0 30 castrol kulannın performs baya deişiyo ama yag yakıyosunuz cok cbuk manztzelin yerli yapım manifoldları var bunla birlikte temiz bi chip yazarsanız arabanız gittinizi hissediyosunuz garanti edilir ypan biri olarak tavsiyelim ve arakadaki stepneyide cıkartın agırlata 20 30 kg bile fark ediyo ve yay kullanın arabyı nyere yapstırmanız arabanın altına giren rüzgarı kesiyo ve oldukca etkili yuksek hızlarda keyif makinası oluyr .....

benim aracımda sanzımanı deistirdim eger kalkısta hondalar kafatutayım derseniz bu kadar idalıyım f17C SANZUMAN KULLANIYOR ORJİNALİDE F17W SANZUMANI ALIP TAKARSANINZ 1 .VİTES 70 2.VİTES 115 3 VİTES 170 4 .VİTES 230 KADAR GELİ 5VİTESİNİZ İSE SÖLÜYEMİYORUM TORKUMUZ YETMİYO YAKITI ACAİP DÜSÜRÜYOR UZUN YOLDA 9 LT 1 KERE BİLE GECMİYOSUNUZ NİTRO SİSTEMİNİZ VARSA SAYET GÖNLÜNÜZ NE VERİYOSA DİYELİM... İSTERSENİZ GELİN GÖRÜN DİYEYİM.....

Selam

nerden buldunuz bu F17W şanzımanı vectra için?

yazılanları baştan sona okudum bende astra g cd ile bi aralar değiştirmeyi düşünüyordum yazılanlardan ve çevreden duyduklarımdan biraz soğudum komfor rahatlık dersen , karizma dersen harika ama birazda performans isteriz bi gün sattığım astra ışıkta arkasından baktırırsa üzülürüm sonuçta vectra c astradan daha üst sınıf ve şahsen alacağım arabanın her yönüyle daha üstün olmasını isterim. ayrıca orjinal dışı performans arttırma yöntemleri açıkçası benı tedirgin ediyor belki yanlış düşünüyorum ama bu araba wv lar gibi 1.6 dan 140 bg alsa tadından yenmez valla

benim aracımda sanzımanı deistirdim eger kalkısta hondalar kafatutayım derseniz bu kadar idalıyım f17C SANZUMAN KULLANIYOR ORJİNALİDE F17W SANZUMANI ALIP TAKARSANINZ 1 .VİTES 70 2.VİTES 115 3 VİTES 170 4 .VİTES 230 KADAR GELİ 5VİTESİNİZ İSE SÖLÜYEMİYORUM TORKUMUZ YETMİYO YAKITI ACAİP DÜSÜRÜYOR UZUN YOLDA 9 LT 1 KERE BİLE GECMİYOSUNUZ NİTRO SİSTEMİNİZ VARSA SAYET GÖNLÜNÜZ NE VERİYOSA DİYELİM... İSTERSENİZ GELİN GÖRÜN DİYEYİM.....
abi sen ciddimisin vallaha araştırayım hurdacıları bi kolacan edeyim bu f17w hangi model aracta takılı yardımcı olursan sevinirim vectra ha 1 vites 70 2,vites 115:eek::eek: abi bende ekomax taktırmayı düşünüyordum.f 17 c şanzıman var orjinali 62000 km baskı balata bitiyor abi bu w serisinde baskı balata erken bitermi yoksa ömrü uzarmı:confused: neyse araştırayım sonuç ne olur deneyimlerini yaz taner takipcinim

abi sen ciddimisin vallaha araştırayım hurdacıları bi kolacan edeyim bu f17w hangi model aracta takılı yardımcı olursan sevinirim vectra ha 1 vites 70 2,vites 115:eek::eek: abi bende ekomax taktırmayı düşünüyordum.f 17 c şanzıman var orjinali 62000 km baskı balata bitiyor abi bu w serisinde baskı balata erken bitermi yoksa ömrü uzarmı:confused: neyse araştırayım sonuç ne olur deneyimlerini yaz taner takipcinim

Benim şanzıman F17C 92,000 de baskı balata değişti. geçtiğimiz hafta sanayide çıkmacılarda dolaşırken bi şanzımana tebeşirle F17W yazmışlardı gördüm ama sormadım

vallaha ibrahim 63000 gitmiyor 62000 yolda kaldım.en büyük sıkıntım bu meret az bi parada deyil bayağı işçilik ve parca tutuyor bende buldum f17w ama hurdacı korkuttu rampada veya yokuşlarda dur kalklarda arac çok zorlanacağını söyledi ne denli doğru bilmiyorum ama uzun yolda sıkıntı yaşamazsın dedi :confused:fiyatı hiç sorma aracın şanzımanını verip üstede 1500 ila 2000tl istedi:eek: neyse beni aşar abi orj devam.bi f serisi daha söyledi kalkışlar daha seri olur tork azda olsa artar fakat 5, viteste özellikle uzun yolda arac bağırır dedi şehir içi bu şanzımanı önerdi. tabi fiyat yine aynı. f17w şanzımanlar 1,8 motorların bi modelinde cıkıyormuş.neyse kullanan arkadaşların yazılarını bakacağız sıkıntılımı yoksa tavsiye ederlermi geri vites bizlerde devri yüksek bu f17w aynımı rampa veya yokuşlarda dur kalklarda sıkıntı varmı vallaha bende merak içindeyim taner yukarıdaki sorularımı yanıtlarsan sevinirim.tavsiye ederim dersen 1500tl düşünmeye başlarım

Son düzenleme:
Geri