vallaha ibrahim 63000 gitmiyor 62000 yolda kaldım.en büyük sıkıntım bu meret az bi parada deyil bayağı işçilik ve parca tutuyor bende buldum f17w ama hurdacı korkuttu rampada veya yokuşlarda dur kalklarda arac çok zorlanacağını söyledi ne denli doğru bilmiyorum ama uzun yolda sıkıntı yaşamazsın dedi fiyatı hiç sorma aracın şanzımanını verip üstede 1500 ila 2000tl istedi neyse beni aşar abi orj devam.bi f serisi daha söyledi kalkışlar daha seri olur tork azda olsa artar fakat 5, viteste özellikle uzun yolda arac bağırır dedi şehir içi bu şanzımanı önerdi. tabi fiyat yine aynı. f17w şanzımanlar 1,8 motorların bi modelinde cıkıyormuş.neyse kullanan arkadaşların yazılarını bakacağız sıkıntılımı yoksa tavsiye ederlermi geri vites bizlerde devri yüksek bu f17w aynımı rampa veya yokuşlarda dur kalklarda sıkıntı varmı vallaha bende merak içindeyim taner yukarıdaki sorularımı yanıtlarsan sevinirim.tavsiye ederim dersen 1500tl düşünmeye başlarım
Abi senin şanzımanı verip üstüne 1500-2000 mi istedi? başka bişeyde istedimi bari? yuh