vectra c için performans arttırıcı öneriler

vallaha ibrahim 63000 gitmiyor 62000 yolda kaldım.en büyük sıkıntım bu meret az bi parada deyil bayağı işçilik ve parca tutuyor bende buldum f17w ama hurdacı korkuttu rampada veya yokuşlarda dur kalklarda arac çok zorlanacağını söyledi ne denli doğru bilmiyorum ama uzun yolda sıkıntı yaşamazsın dedi :confused:fiyatı hiç sorma aracın şanzımanını verip üstede 1500 ila 2000tl istedi:eek: neyse beni aşar abi orj devam.bi f serisi daha söyledi kalkışlar daha seri olur tork azda olsa artar fakat 5, viteste özellikle uzun yolda arac bağırır dedi şehir içi bu şanzımanı önerdi. tabi fiyat yine aynı. f17w şanzımanlar 1,8 motorların bi modelinde cıkıyormuş.neyse kullanan arkadaşların yazılarını bakacağız sıkıntılımı yoksa tavsiye ederlermi geri vites bizlerde devri yüksek bu f17w aynımı rampa veya yokuşlarda dur kalklarda sıkıntı varmı vallaha bende merak içindeyim taner yukarıdaki sorularımı yanıtlarsan sevinirim.tavsiye ederim dersen 1500tl düşünmeye başlarım

Abi senin şanzımanı verip üstüne 1500-2000 mi istedi? başka bişeyde istedimi bari? yuh

abi ciddi ciddi ekomax taktırmayı düşünüyorum. önümüzdeki ayın 30na parasını hazırlarım. biliyorsun yazılım atılıncada arac seri olur torku artar diyorlar ama hiç yaptıran duymadım! ama ekomax takılı arkadaşla telefonda görüştük 2 viteste zorlanan yerler 3, vites gidebiliyorsun diyor.ama aracını kullanmadım yakında kullanırım. fiyatı yazılımla aynı bu arada yazılım diyorum çünkü beyni açmadan 1,6 motorlara yazılım atılarak yapılıyor biliyorum beyini actırmak riskli dediler sadece üzerine yazılım yapılırsa sağlıklı olacağını söylediler.

abi ciddi ciddi ekomax taktırmayı düşünüyorum. önümüzdeki ayın 30na parasını hazırlarım. biliyorsun yazılım atılıncada arac seri olur torku artar diyorlar ama hiç yaptıran duymadım! ama ekomax takılı arkadaşla telefonda görüştük 2 viteste zorlanan yerler 3, vites gidebiliyorsun diyor.ama aracını kullanmadım yakında kullanırım. fiyatı yazılımla aynı bu arada yazılım diyorum çünkü beyni açmadan 1,6 motorlara yazılım atılarak yapılıyor biliyorum beyini actırmak riskli dediler sadece üzerine yazılım yapılırsa sağlıklı olacağını söylediler.

abi ekomax ı hiç duymadım. ama yazılım dersen vectranın beyine müdahele edilemiyordu. ve yazılım yoktu onun için. ama geçenlerde yalcın abi yazılım hazırladıgını söyledi 11 hp garanti verdi. nedir bu ekomax

hepsine cvp veriyorum f17W SANZIMANI cıkmacıdan aldım sıfır gibiydi 1200 max fiyatı nasıl aldıgımı soruyosanız arabamız maglum 90 kusurde 2 viteste işi bitiyo ve bi zevk alamıyoruz biraz uzatayım dedim en azından 100 ve üzerine hızlı tırmanırım dedim simdi acaip zevk alıyorum 50 de 2 ye cekip 2000 arabların pesine takılıyosunuz hele istanbulda acaip bi zevki var 115 e kadar gidersiniz... bu arada kalkıslarda cokta zorlanmıyor ayrıca sanzıman kutusu ile takamıyosunuz kutuların sekli farklı ic malzemesini kendi kutunuza takıyosunuz cok zor bi islem deil biz 2 kişi 3 4 saatte degiştirdik ...valla arkadaslar baskı balata için bende 10 km kullandım hic bir sorun yok ama tahmini olarak kimisi baskıyı daha erken bitirir diyor kimiside baskı balatayı daha erken kapıyo diyo gec biter diyo nedesem yalaln olur, deneyip görcez....bu sanzımalar daha güclü kolay kolay bişey olmaz.... ayrıca baskı degistirmek istemiyosanız rulmanlarıda degistirip komple 1.8 baskıyı kullanabilirsiniz ve baskı degişiminden uzun süre kurtulursuz....60tan sonra hızlı hızlanayım hondaları filan bırakmıyayım diyen ve aracım gitsin birazdaha diyenler alsın ... ayrıca sanzımanı taktıktan sonra arabanız gaz tepkisi yumusayacaktır az devirle daha cok yol yapıcaksınız ve uzun yolda 130 km hızla sbt 5lt yakıcaksınız .... eskisi gibi devirler bianda bitmeyecek sölim simdiden .... yokusta dur kalk meselesindede eskiden araba kalkmadıgı yerde simdi kalkıyo kendini bianda ileri atıyor daha cok zorlanması lazım ama tersi oluyor bian depriyaj kapıyo....

Son düzenleme:
selim abicim orjinal multiplyermi yoksa markası ne ve memnunmusun görüntü kalitesinden?

valla iyi miş. komple 1.8 şanzıman kutu baskı balata yapıcaksın üf iyi olur her halde. birde kat iptali headers yapıcan son olarakta bir chip. of of aman diyorum otobanda

arka balatalar sıkıyo filan yazmıs bazı arkadaslar hallettik daha seri kalkıyor diyolardı nerde ve ne yaptırdıklarını yazarlarsa sevinirim ......

yalnız dedigim gibi sanzıman kutusu uyum saglamıyor ic paracalarını alıp kendi orjınal kutumuza yerlestiriyoruz...kat iptali bende var oldukca iyi egzos emisyon ısıgınız yanıyo ama herhangi bir sorun tesgil etmiyo mantzel manifold ve chiple on numara zevk alıyoosunuz binenler 2000 sanıyolar bu kadar idialıyım 2000 lerin pesinı bırakmıyosunuz hondacılar kacamıyo acaip egleniyosuz....

Son düzenleme:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=46921 dvd için bu siteye bak. taner aracı şehir içi kullanıyorum günlük 150 ila 250 km yapıyorum tabi bunun hepsi dur kalk ankara trafiğide istanbulu aratmıyor artık kesinlikle yokuş yukarı ve rampalarda kalkış ta sıkıntı yaşamazsın diyorsan gireyim sadece gurup dişlisi deyişiyor diyorsun onuda hallederim.baskı balata 1,8 kullanıyorum 1,6 baskı balata bu trafiğe hiç dayanmıyor yada astra balatasımı kullanıyorlar anlamadım ama 1,8 balata 62000gidiyor arac 148000km de aractan cok menmunum. balata yeni yunus arkadaşımızın yetkili opel servisinde deyişti yunus arkadaşımızda bu sitede. burağın sayesinde onunla tanıştık bakalım kaç km yapacak.oto güven var cıkmacı bide ona sorayım birde diyer cıkmacılara bakayım. kalkış proplem yok demek sana güveniyorum deneyyeyim hele valla alıştık artık şanzuman indirmeye.sende cip var birde 60 dan sonra demişsin bunlar kafama takıldı cipsiz yani arac orjinal haliylede w tavsiye edermisin denedinmi?

Son düzenleme:
Geri