bende bakıyorum bakalım 2 tane değiştirdik. 3. 2005 elegance istiyorum bakalım kısmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arka park sensörüm vardı önde yokdu.. makyajsız kasaları bilmiyorumda makyajlı kasalarda donanım seviyesi çok yüksek comfortlarda.. mesela makyajsızlarda comfortlarında far sensörü yağmur sensörü arka park sensörü gibi özellikler elegance da standartken makyajlı kasalarda comfortlarada standart koymuşlar.. ben bir aldıkdan sonra donanım namına xenon takdım o kadar zaten farda mercek var..
birde benim gibi bir ara özel gelmiş deri döşeme ve koltuk ısıtmalı seriden bulursa o zaman elegance ile aradaki donanım farkı minumuma düşer..
benim araca binen deriyi gördümü elegance sanıyordu zaten.
Kıyaslama yaparken yıl olarak yapılmalı. Örneğin 2003 elegance ile 2003 comfort veya 2006 elegence ile 2006 comfort gibi. Çünkü yıla göre donanımlar çok değişebiliyor. Benimki 2003 modeldi , 2003 lerde far sensörü yok, 2004 ten sonrasına koymuşlar. Ancak yeniden Vectra C alacak olsam yukarıda da dediğim gibi 1.9 dizel elegance modelini alırdım. Hem performanslı hemde çok dolu bir araç.
benzinden sıkıntı yoksa 2.0 ve üstü bende kesinlikle öneririm o kasanın keyfi öyle bir motorda çıkar ben 1.6 dan şikayetçi olmadım çünkü performans gibi bir amacım olmadı ama 2.0t sini kullandım arada dağlar dereler kadar fark var..
yada dizelde zaten tek motor seçeneği var alınırsa bencede elegance a imkan yetiyorsa güzel olur..tabi comfort alan biri aracı uzun süreli kullanıcaksa donanımını elegance seviyesine yaklaştırabilir zaman içinde..
hacım güzel yazışsında. 2.0t bu vergiler bu yakıtlardan sonra bana hayal artık unuttum ben o işi. 2. elide kötü alsan satılmaz.. satsan para etmez
1.9 cdti lar güzel araçlar ama enjektörler ve şanzıman sorunları var..
ben yine 1.6 2005 elegance düşünüyorum kafamdaki en iyi alternatif..