vectra marea fluence

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOSEFGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalkışta mareadan iyi kalkarsanız şansınız olabilir fluance hariç kullananda çok etkili olacaktır...

85 hp. lik fluence nasıl oluyurda 2.0 vectrayı geçiyor onu merak ettim. vectranın ölüsü flueanceyi 50 defa cebinden çıkartır.

kimse normal şartlarda geçer demiyor zaten vectra a yaşı gereği ne kadar diri olur dökük olduktan sonra isterse 5000 motor olsun, bizde 97 2000 gls vardı tam bir roket öyle bir 2.0 olursa bu yarışta diğerleri anca tozunu yutar vectranın

bende katılayım benım 2.0 dtı ıle kalkısta hepsı benı geçer ama yol uzun ben teker teker yakalarım :) :)

bilmiyorumda 50 kmdeyken hızlanma yapacaz diye yazdım kalkıştan bahsetmeyin kalkışta marea uzamaya çıkabilir ama 16 borbet var fazla uzun soluklu gitmez bence artık gün gelince yazarım durum ne oldu

1,6 VECTRA' nın kasasına küçük geliyo kasa ağır ASTRA G ye bile nerdeyse küçük ama 2,0 vectra %100 hepsinin tozunu attırır fluence istediği kadar yeni olsun, marea ne kadar hafif olursa olsun hiçbiride vectra A yı eleyemez.

siz 2.0 düz a kasanın 1100 kg oldugundan haberiniz yok galiba
1.500 kiloya yakın 80 90 bg arabalarla kıyas yapıyosunuz
hele vectra b ile hiç kıyas yapmayın
isteyene vec a vs vec b video yollanır XD

Vectraların durumları ne bilmiyorum da fluence gitsin oralarda bi park filan varsa kumda oynasın :D Hadi ara hızlanma dizel tork filan anladıkta 11km de fluence nereye 1. oluyor anlamadım. Tabi şöförlere ve yolun durumuna bağlı ama yolun trafiğe kapalı ve yeterince geniş olduğunu göz önünde bulundurursak o yolda ben fluence le yarışmam bile. Yakıtıma yazık :D 115lik ise bilemem tabi :D

burda boşuna tartışıyorsunuz bu söylenen araçların motor durumu geçmişleri bilinmiyor bunlar fabrika çıkışı ne olur diye konuşulmuyor ama insanlar bu zihniyetle cevap veriyor yani verisel resmi verilere dayanarak cevaplar veriliyor.. bu araçlarının birinin yaşı 20 birinin yaşı en fazla 1-2 geçmişleri motor durumları motor bakımları belirsiz.. yanine konuşsak afaki..

verisel olarak tabiki 94 vectra 2.0 hepsini yemesi lazım ama realite hayat gerçekleri arabanın yaşı kullanımı bakımı başından geçen olaylar geçmişi her şey aracın motorun kondisyonuna etki eder..

VolksWagen yeni jetta ya 1,2 motor koymuş :D ama 105 beygir o zaman motor hacmine de bakmayalım

Geri