vectra marea fluence

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOSEFGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu şekilde bir kıyaslama doğru olmaz diye düşünüyorum...Hakan'ın düşüncesine katılıyorum.Araçların son durumları hakkında bilgimiz yok..Bence meydanda belli olur sonuç...

Sizin vectrada iyiymiş.3.LÜK ÇEKİŞMELİ OLUR.

Alın size bir örnek. Bizim vectranın baskı balata bitik.Hava debimetresi bozuk. Bi şahinci geçmişti beni bi yokuşta. Ama şimdi 500 lira falan harcadık.Yanına yaklaşana aşk olsun.

bizde vardı fiat brava. çook arabaya şaka yapıyordum. benim klasmanlardakine. gerçi benim brava bi farklı gidiyodu nedense :D. arkadasımda da vardı brava her onla denedigimizde 2 -3 boy fark oluyodu Bende sadece cai vardı (cold air intake). mareadan korkun bence derim. süpriz yaparsa şaşırmayın. dizeller uzunda pek şanslı olmuyo. Ha bide 5 vitesinden korkun mareanın. araba 4 te asılmıyo 5 te daha güzel asılıyodu nasıl bir oran dişli olayı yapmıslarsa :D

Not: bunlar sağlıklı ve stock değerler içindir.

vectra a 10.000 km önce rektefiyeden çıktı
vectra b hızlanma http://www.streetfire.net/video/opel-vectra-b-16-16v-30150_2196127.htm

marea hakkında fazla birşey bilmiyorum sadece 103 ps
fluence bir yerden sonra gelemez ne de olsa 85 ps :D

bu vectrada oynama var chip falan 5 yıl 1.6 vectra kullanım hele son sattığımın motoru çok diriydi o bile bukadar iyi hızlanmıyordu araç 20 saniyede 150 ye ulaştı bu imkansız ayrıca 7 saniyede 100 e ulaştıki işte asıl bu imkansız

Son düzenleme:
bu vectrada oynama var chip falan 5 yıl 1.6 vectra kullanım hele son sattığımın motoru çok diriydi o bile bukadar iyi hızlanmıyordu araç 20 saniyede 150 ye ulaştı bu imkansız ayrıca 7 saniyede 100 e ulaştıki işte asıl bu imkansız
Videoyu iyi izleyin, çekim başladığında ki hız, 30km...

araba tamamen stock halde egr ve gaz kelebeği temizliği yapılmış :D

chip ve powerbox ileride yapılır.

Videoyu iyi izleyin, çekim başladığında ki hız, 30km...
aynen :D 30-150 yazıyor

vectra a 2.0 -fluence - vctra b - marea
bahse girerim :) belki son ikisi yer değiştirebilir

ben vectralar önde sonrasında marea ve fluence diye tahmin ediyorum

Geri