vectra marea fluence

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOSEFGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fluence diyenleri anlayamıyorum araç 0 olunca 20-30 bg güç artışı mı oluyor

85bg dizel motor fabrika verisi 0-100km : 13.4 sn son hız 175 km

bu aracın vectra a ve mareaya yetişme şansı yok vectra b yi zorlayabilir sadece o da kalkışta

Son düzenleme:
kaç kere denedim fluence ile alamıyor :D fluenceyi 1.3 multijet fiat fiorino ilede denedik onada geçildi :D şans vermiyorum fluenceye

Bende anlamıyorum arkadaşlar flu diyenleri .Konuyu farklı bir boyut kazandırmak istemem ama. Burda 85hplik Fluence, 2.0 Vectra A'yı tokatlıyor. Aynı değerlere aynı 0-100e sahip bizim 1.3 90 hp 200 nm Astra dizeller yerden yere vuruluyor :D

Fluence denmesinin nedeni araç en fazla bir iki bilemedin üç yaşındadır..
sizin vectra a dediğiniz araç 17 yaşında araba.. vectra b dediğiniz araç 10 yaşında araba..

insanlar burda fabrikadan sıfır çıkmış üç aracı kıyaslamıyor siz bunu anlayamadığınız için insanların neden fluence dediğinide anlayamassınız evet fluence 85 beygir olabilir ama yeni teknoloji ve yep yeni bir araç ..

17 yaşındaki vectra a nın durumu nedir belirsiz.. 10 yaşındaki vectra b nin durumu nedir belirsiz..

17 yılda o arabanın başından neler geçmişdir fabrika verileri 115 beygir olabilir dyno ölçümüne sokulsa acaba ne çıkıcak yada siz o zamanın fabrika verilerinin çıkıcağınımı sanıyorsunuz..

ben o bu şu geçer demiyorum.. belki vectra a alır götürür lider olur..

ama resmi kağıt üstünde yaşı hiçe sayarak hepsini kağıt üstünde sıfır gibi görüp kıyaslamak farklı şeydir realitede hayatın gerçekleriyle kıyaslamak başka şeydir..

fluence yep yeni bir araç motoru temizdir zorlanmamışdır hiç hararet yapmamışdır henüz daha hiç conta yakmamışdır motorunda yağ kaçağı yokdur turbosu tertemizdir ilk günkü gibi say say bitmez.. 20 yaşında 10 yaşındaki araç neler görmüş geçirmişdir başından neler neler geçmişdir dili olsada anlatsa..

Fluence denmesinin nedeni araç en fazla bir iki bilemedin üç yaşındadır..
sizin vectra a dediğiniz araç 17 yaşında araba.. vectra b dediğiniz araç 10 yaşında araba..

insanlar burda fabrikadan sıfır çıkmış üç aracı kıyaslamıyor siz bunu anlayamadığınız için insanların neden fluence dediğinide anlayamassınız evet fluence 85 beygir olabilir ama yeni teknoloji ve yep yeni bir araç ..

Sizin de anlayamadığınız o yeni aracın teknik verileri
0-100km hızlanma 13.4 sn , max hız :175 km , 85hp 1280kg lık bir araç

Bahsettiğimiz diğer otomobiller pertten toplama değilse ya da motorları bitmiş durumda değilse ( sonuçta bir iddaya katılıyorlar aracı sağlıklı olmayan birisi böyle bir işe kalkışmaz ) fluence rakip olamaz hiçbirine hele vectra a 2.0 ve marea 1.6 gayet hızlı araçlar vectra 1.6 kalkışta biraz ağır kalır ancak fluence kadar değil

Sanırım hep 0 araç kullandığınız için 10 yaşındaki araçları yerinden kalkamaz sanıyorsunuz
Fluence 105 hp lik olsa anlarım tartışmayı değerleri bu araçlara daha yakın hatta vectra 1.6 dan iyi o zaman yaş farkından dolayı zorlayabilir denir ama 85 hp imkansız isterse uzay teknolojisiyle yapılsın veriler ortada ağırlık ortada

Son düzenleme:
hadi sizi iyice delirtiyim :))) benim yeni aldığım hyundai era dizel bunların dördünüde parçalar itirazı olan varmı :) 110 hp 235 nm tork 0-100 net 9-5-10 saniye vectra b 1.6 yı yıllarca kullandım motoru orjinal 90binde olmasına rağmen hiç tüp takılmamasına rağmen ben bu araçla ne yaptıysam 14 saniyeden önce 100 e ulaşamadım fluence kesin alır 1.6 lara karşı ama a kasa vectrayı kestiremiyorum ne yapacağı belli olmaz

Son düzenleme:
bu bahsettiğiniz konu şuna benziyor 1.4 tsi 170 hp jetta mı yoksa vectra cdx 2.5 v6 170 hp mı hadi bakalım hangisi alır her ikisininde 0-100 ü 8.5 saniye 2 salise ya oynar ya oynamaz işte arkadaşın bahsettiği konu bu teknoloji farkı buyrun bakalım bu araçlardan hangisi kısada alır uzunda tabiki vectra parçalar

Sizin de anlayamadığınız o yeni aracın teknik verileri
0-100km hızlanma 13.4 sn , max hız :175 km , 85hp 1280kg lık bir araç

Bahsettiğimiz diğer otomobiller pertten toplama değilse ya da motorları bitmiş durumda değilse ( sonuçta bir iddaya katılıyorlar aracı sağlıklı olmayan birisi böyle bir işe kalkışmaz ) fluence rakip olamaz hiçbirine hele vectra a 2.0 ve marea 1.6 gayet hızlı araçlar vectra 1.6 kalkışta biraz ağır kalır ancak fluence kadar değil

Sanırım hep 0 araç kullandığınız için 10 yaşındaki araçları yerinden kalkamaz sanıyorsunuz
Fluence 105 hp lik olsa anlarım tartışmayı değerleri bu araçlara daha yakın hatta vectra 1.6 dan iyi o zaman yaş farkından dolayı zorlayabilir denir ama 85 hp imkansız isterse uzay teknolojisiyle yapılsın veriler ortada ağırlık ortada

bakınız ben hiç sıfır araç almadım aldımda 2 defa aldım onun dışında tüm araçlarım en az 2 ila aracına göre 10 yaşında bile oldu.. sorun o değil anlatamadım galiba haylaki siz hayla teknik verileri söylüyorsunuz size gerçek hayattan bir örnek veriyim 150 beygirlik arkadaşımın bmw conta yakdı arabayı tamir ettirdik ama araç gitmiyordu bunu hissettik servise sokduk bir şey yok dediler ustalara götüdük bir şey yok dediler aracı en son dynoya arkadaş sokmuş 150 beygirlik araba 90 beygir çıkmış vel hasıl uzatmıycam motor tekrar komple indi açıldı silbaşdan tekrar yapıldı demek isteidğim bu tür olaylareğer 7 yaşında bmw nin başına bile geliyorsa 10-20 yaşındaki bir opelin başınada gelme olasılığı fazladır.. ben araçların geçmişini bilmiyoruz derken bunlardan kast ediyorum bir aracın aktarma organındaki basit bir arıza bile belki sürücü hissetmez ama araçdan 10-20 beygir götürür...

bakınız ben hiç sıfır araç almadım aldımda 2 defa aldım onun dışında tüm araçlarım en az 2 ila aracına göre 10 yaşında bile oldu.. sorun o değil anlatamadım galiba haylaki siz hayla teknik verileri söylüyorsunuz size gerçek hayattan bir örnek veriyim 150 beygirlik arkadaşımın bmw conta yakdı arabayı tamir ettirdik ama araç gitmiyordu bunu hissettik servise sokduk bir şey yok dediler ustalara götüdük bir şey yok dediler aracı en son dynoya arkadaş sokmuş 150 beygirlik araba 90 beygir çıkmış vel hasıl uzatmıycam motor tekrar komple indi açıldı silbaşdan tekrar yapıldı demek isteidğim bu tür olaylareğer 7 yaşında bmw nin başına bile geliyorsa 10-20 yaşındaki bir opelin başınada gelme olasılığı fazladır.. ben araçların geçmişini bilmiyoruz derken bunlardan kast ediyorum bir aracın aktarma organındaki basit bir arıza bile belki sürücü hissetmez ama araçdan 10-20 beygir götürür...

haklısın baskı balatayı yeniledim ustalar tam ayar yapmamışlar arabadan soğudum aynı gün :D 2 gün sonra tekrar verdim şuan saat gibi ayarlamayı falan iyi yapmalılar yoksa arabada güç kaybı kaçınılmazdır fluence 3000 km de :D bu arada

Tamam tabiki eski araçlar ilk günkü performansı gösteremez ama bakımları zamanında yapılmış sorunsuz bir aracın da aşırı kaybı olmaz iddaaya katılanlarda herhalde aracına güveniyordur araçları temizdir yoksa şahin de gelir geçer hepsini :) araçlarına güvenmiyorlarsa hiç denemesinler

Son düzenleme:
Geri