Vectra yada Astra almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akturk20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akturk20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle merhaba 2002 üstü astra veya vectra almayı düşünüyoruz. vectralarda ki full modelleri özellikleri biliyorum fakat astra hakkında hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz ? dediğim gibi 2002 üstü fiyat olarak 26 27bine kadar bi bütcemiz var. Birde beni yanlış anlamayın bana japon al falan hiç demeyin ben asla bir opelle japonu kıyaslamam. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Öncelikle merhaba 2002 üstü astra veya vectra almayı düşünüyoruz. vectralarda ki full modelleri özellikleri biliyorum fakat astra hakkında hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz ? dediğim gibi 2002 üstü fiyat olarak 26 27bine kadar bi bütcemiz var. Birde beni yanlış anlamayın bana japon al falan hiç demeyin ben asla bir opelle japonu kıyaslamam. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaşım önce bir google yaz araştır özelliklerini bari öğren 2002 den sonra 2 tane astra var hepsinin sana özelliklerini kasalarını versiyonlarını mı sayalım? Bunlar çok genel bilgiler biraz araştır bu tür kabataslak sorular zaten nette bolca mevcut. He bir de vectra var tabi onu anlatmamız istenmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri