bilginiz warmı veya arbasında bu özellikler olan war mı?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim gençken askeri otobüse ve bankete yazıldığım viraj güzeldir orasıviraj derken? envayi çeşit viraj var. ornegin şukru saraçoglu stadına e-5 uzerınden gıderken son viraj var, tem mahmutbey gişelerinden çıktıktan sonra KANAL D reklam tabelasını gordugunuzdeki viraj var.. birsuru vıraj var. nasıl vırajdan bahsedıyorsunuz? bi viraj soyleyın kaçla gırdıgımızı soyleyelım.
Viraja girerken hızımı ayarlıyorum, en uygun süratte viraja dikkatli bir şekilde girip çıkıyorum.. 200'le viraja girmenin bana bir şey kazandırmayacağını, çok şey kaybettirebileceğini, kendimi düşünmüyorsam çevremdeki kurallara uyan sürücülerin de hayatlarını tehlikeye atabileceğini çok iyi biliyorum.
Arabam değerli, canım daha da değerli, bu tip atraksiyonlara girmiyorum :good:
Viraja girerken hızımı ayarlıyorum, en uygun süratte viraja dikkatli bir şekilde girip çıkıyorum.. 200'le viraja girmenin bana bir şey kazandırmayacağını, çok şey kaybettirebileceğini, kendimi düşünmüyorsam çevremdeki kurallara uyan sürücülerin de hayatlarını tehlikeye atabileceğini çok iyi biliyorum.
Arabam değerli, canım daha da değerli, bu tip atraksiyonlara girmiyorum :good:
Yorumsuz
efe burası türkiye adam normal giderken bir bakıyor önünde u gibi viraj ne uyarı tabelası ne de başka alamet var yolda belki onu kastetmişleridir trafik kuralı ayrı sürat yapmak ayrı ben sürat yapmıyorum hız sınırları dahilinde aracımı kullanıyorum diyen varsa türkiyede hadi bırak türkiyeyi opelim nette ben çıkar herkesin önünde eşek gibi anırırım 1 ay biribirimizi kandırmayalım sürat sevmek başka kırmızıda geçmek başka ....bravo
başka konularda, trafik kurallarına uyalım diyen üyelerimiz, burda öve öve virajlara kaçla girdiklerini yazıyorlar..
buda şaşırtıcı..