virajda esp yeterli mi değilse spor yaylar ve kule gergisinin yararı ne ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bilginiz warmı veya arbasında bu özellikler olan war mı?

Son düzenleme:
viraj derken? envayi çeşit viraj var. ornegin şukru saraçoglu stadına e-5 uzerınden gıderken son viraj var, tem mahmutbey gişelerinden çıktıktan sonra KANAL D reklam tabelasını gordugunuzdeki viraj var.. birsuru vıraj var. nasıl vırajdan bahsedıyorsunuz? bi viraj soyleyın kaçla gırdıgımızı soyleyelım.

viraj derken? envayi çeşit viraj var. ornegin şukru saraçoglu stadına e-5 uzerınden gıderken son viraj var, tem mahmutbey gişelerinden çıktıktan sonra KANAL D reklam tabelasını gordugunuzdeki viraj var.. birsuru vıraj var. nasıl vırajdan bahsedıyorsunuz? bi viraj soyleyın kaçla gırdıgımızı soyleyelım.
benim gençken askeri otobüse ve bankete yazıldığım viraj güzeldir orası :D

Viraja girerken hızımı ayarlıyorum, en uygun süratte viraja dikkatli bir şekilde girip çıkıyorum.. 200'le viraja girmenin bana bir şey kazandırmayacağını, çok şey kaybettirebileceğini, kendimi düşünmüyorsam çevremdeki kurallara uyan sürücülerin de hayatlarını tehlikeye atabileceğini çok iyi biliyorum.

Arabam değerli, canım daha da değerli, bu tip atraksiyonlara girmiyorum :good:

Viraja girerken hızımı ayarlıyorum, en uygun süratte viraja dikkatli bir şekilde girip çıkıyorum.. 200'le viraja girmenin bana bir şey kazandırmayacağını, çok şey kaybettirebileceğini, kendimi düşünmüyorsam çevremdeki kurallara uyan sürücülerin de hayatlarını tehlikeye atabileceğini çok iyi biliyorum.

bravo :alkis:

başka konularda, trafik kurallarına uyalım diyen üyelerimiz, burda öve öve virajlara kaçla girdiklerini yazıyorlar..

buda şaşırtıcı.. :eek:

Yorumsuz

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

bravo :alkis:

başka konularda, trafik kurallarına uyalım diyen üyelerimiz, burda öve öve virajlara kaçla girdiklerini yazıyorlar..

buda şaşırtıcı.. :eek:
efe burası türkiye adam normal giderken bir bakıyor önünde u gibi viraj ne uyarı tabelası ne de başka alamet var yolda belki onu kastetmişleridir trafik kuralı ayrı sürat yapmak ayrı ben sürat yapmıyorum hız sınırları dahilinde aracımı kullanıyorum diyen varsa türkiyede hadi bırak türkiyeyi opelim nette ben çıkar herkesin önünde eşek gibi anırırım 1 ay :D biribirimizi kandırmayalım sürat sevmek başka kırmızıda geçmek başka ....

sukru saraçogluna gıderken ilk gidişimde bende garipsedim. herkes frenliyor falan ben devam ediyorum hala bi baktım viraj. kontra falan girdik oyle. iyi kufur yemişizdir. estetik olmuştu biraz , muhtemelen ozellikle girdim sanıyorlar :D

Cengiz abi sözüm sna diildi, ztn senin yazdığın mesajda da herhangi bi hız yazmıyor...

bide kendimizi de kandırmayalım, tmm dediğin gibi bazı yerlerde tabela fln yok ve son anda farkedip böle atraksiyonlar yapılıyor..

ama bunun yanı sıra, yok şurda şöle yaptım, şu viraja bu hızla girdim demek de, tabela yoktu zorunlu kaldım, anlamına gelmiyor...

Geri