virajda esp yeterli mi değilse spor yaylar ve kule gergisinin yararı ne ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cengiz abi sözüm sna diildi, ztn senin yazdığın mesajda da herhangi bi hız yazmıyor...

bide kendimizi de kandırmayalım, tmm dediğin gibi bazı yerlerde tabela fln yok ve son anda farkedip böle atraksiyonlar yapılıyor..

ama bunun yanı sıra, yok şurda şöle yaptım, şu viraja bu hızla girdim demek de, tabela yoktu zorunlu kaldım, anlamına gelmiyor...
haklısın ben zaten ıronı yaptım ama kabul etmek gerekır kı hıc bırımız hız sınırına uymuyoruz bunu ıddıa eden varsa yalan soyler trafık kurallarına uymak asırı sorumluluk ıster dunyada hıcbır sahıs ve nefıs yoktur ona uyan aksı takdırde trafık polısıne gerek kalmazdı yanı surat yapanları,vıraja şöyle böyle girdim diyenleri fazla eleştirmemek lazım altında hızlı makınası olan herkesın yaptıgı nane cunkı ben hayatımda radara yakalanmak pahasına sahıl yolunda 50 km ıle gıttığımı bılmem mesela bunu belırtmek ıstemıstım aslında kımse de gıtmez zaten ama tabıı kı mumkun mertebe kurallara uymak lazım bu konuda da sonuna kadar haklısın

haklısın ben zaten ıronı yaptım ama kabul etmek gerekır kı hıc bırımız hız sınırına uymuyoruz bunu ıddıa eden varsa yalan soyler trafık kurallarına uymak asırı sorumluluk ıster dunyada hıcbır sahıs ve nefıs yoktur ona uyan aksı takdırde trafık polısıne gerek kalmazdı yanı surat yapanları,vıraja şöyle böyle girdim diyenleri fazla eleştirmemek lazım altında hızlı makınası olan herkesın yaptıgı nane cunkı ben hayatımda radara yakalanmak pahasına sahıl yolunda 50 km ıle gıttığımı bılmem mesela bunu belırtmek ıstemıstım aslında kımse de gıtmez zaten ama tabıı kı mumkun mertebe kurallara uymak lazım bu konuda da sonuna kadar haklısın

teşekkürler abi, sende haklısın... :good:

allah ne verdiyse dalıyorum hız göstergesine bakamıyorum :D:D:D

şaka maka viraja hızlı girmek gerçekten güzel bi duygu ama tehlikeli gerek yok... mesela sulama ekibi tam virajın ortasını ıslatmış olabilir lastiklerde biraz kötyse gelde çık işin içinden :D

allah ne verdiyse dalıyorum hız göstergesine bakamıyorum :D:D:D

şaka maka viraja hızlı girmek gerçekten güzel bi duygu ama tehlikeli gerek yok... mesela sulama ekibi tam virajın ortasını ıslatmış olabilir lastiklerde biraz kötyse gelde çık işin içinden :D
işin içinden çıkmana gerek kalmaz direk dalarsın :D ben hızlı girerim özellikle ortasında gaza basar aracı yanlatırım acaba arızalı mıyım :) ama yol boşken yanlış anlaşılmasın

Bende hiç bakmadım mutlaka hızlı girdiğim olmuştur.Ama arabanında kul yapısı olduğunu aklımızdan çıkarmayalım.Dikkatli olalım.

işin içinden çıkmana gerek kalmaz direk dalarsın :D ben hızlı girerim özellikle ortasında gaza basar aracı yanlatırım acaba arızalı mıyım :) ama yol boşken yanlış anlaşılmasın

senin yaptığını biz de yapıyoduk da cengz abi bi sağ bi sol refuje çıkıyoduk bahsettiğim yerde ne jeepler primeralar refuj kaldırımına çıkıp arabayı yarı perte çıkardı. aman dikkat

bravo :alkis:

başka konularda, trafik kurallarına uyalım diyen üyelerimiz, burda öve öve virajlara kaçla girdiklerini yazıyorlar..

buda şaşırtıcı.. :eek:
Çooook haklısın. Ele verirler talkımı kendileri yutar salkımı. Bence hiç de övünülecek bir konu değil.

bende taş gibi sert yaylar var.. 50mm'lik... istesem her viraja bodoslama girerim.. savurursada toplarım.. ama ne gerek var? temkinli gitmek en mantıklısı...

arkadaşlar justin timberlake nin videosunu coğunuz izlemiştir ferrari ile slalom yaparken makinayı fena parçalamıştı :D aman dikkat yayla,frenle olmaz o işler en çok da plotaj ister biz de rallici değiliz bu bakımdan dıkkatlı kullanmalıyız yaptığımız yorumlarda abartı ve kinaye çok bu durum genç arkadaşlara olumsuz feyz ve deneme arzusu verebılır ........
NOT: GENÇLER ARAÇLARINIZI AKILLI VE YAVAŞ KULLANIN LÜTFEN ....

Geri