virajda esp yeterli mi değilse spor yaylar ve kule gergisinin yararı ne ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne gerek var yüksek hızla viraja girmeye aferin deyip sırtımımı okşayacaklar yada madalya vermeyecekler herhalde, bana bişey kazandırmayacak tam aksine tehlikeye sebep olacak, onun için en iyisi virajlarda yazan azami hızla girmek eğer yoksa viraj durumuna göre yavaşlamak.

bilginiz warmı veya arbasında bu özellikler olan war mı?
sanırım konu başlığı ve öğrenilmek istenen sonuçlar bunlar olmasa gerek soru belli ewt bende kule gergisi var faydasıda var ama lastik durumu çok önemli kule gergisi var die viraja hızlı girdinmi :D sonucunu öğrenmek kmse istemez en iisi kurallara uymak :D:D:D

Bencede

Viraja girerken hızımı ayarlıyorum, en uygun süratte viraja dikkatli bir şekilde girip çıkıyorum.. 200'le viraja girmenin bana bir şey kazandırmayacağını, çok şey kaybettirebileceğini, kendimi düşünmüyorsam çevremdeki kurallara uyan sürücülerin de hayatlarını tehlikeye atabileceğini çok iyi biliyorum.

Arabam değerli, canım daha da değerli, bu tip atraksiyonlara girmiyorum :good:
:good: :good: :good:
Ehliyetimi 86 da aldım.Tek kazam bayır yukarı çıkarken öndeki aracın geri kaydırmasıydı. Her yerde gereken Hız , 0 Risk...

olabildiğim kadar yavaş girdim,giriyorum ve girerim,maceranın alemi yok.canımızı emanet ediyoruz bu arabalara

arkadaşlar daha sakin girin bu ne böyle allah korusun ters eğim felan olur. ki türkiye burası çok var. hiç düşünmek istemiyorum.

Aşağıdaki kuralımız uyarınca konu tekrar düzenlenmiş olup sakıncalı mesajlar silinmiştir.

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

Geri