virajda esp yeterli mi değilse spor yaylar ve kule gergisinin yararı ne ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bencede yay cok etkılı oluyor. ama son zamanlarda benım araba önden atmaya başladı. ona ne etkı edecekk :)

bencede yay cok etkılı oluyor. ama son zamanlarda benım araba önden atmaya başladı. ona ne etkı edecekk :)

aracınızda yay varmı? benim araçta son zamanlarda önden atmaya başladı ben amortisörlerden şüpheleniyorum.. :(

yaylar hakkında önceki sayfamda bir yazım var orayı okursan atmasının sebebini anlayabilirsin dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz :)

Any1sT0pMe

arkadaşım sana en basitidinden kendi arabamdan örnek veriyim bizim vectraların spor versiyonu gtc opc serileri bunların bile internette resmini aratırsan ne kadar sade normal bir vectra comforta ne kadar benzediğini görürsün hiç abartısı yokdur..

keza dünyanın en hızlı araçlarından biri olan subaru impreza turbo herhalde üstüne az araba vardır piyasada evolar falan düşününki bir impreza turbo ile bir imperaza 1.6 arasında dış görünümde nerdeyse hiç bir fark yokdur

bunun gibi yüzlerce markaların standart modelleriyle spor versiyonları görüntü olarak aynıdır en büyük farkı çoğunda arka kanat vardırki 3200 cc lik 2500 turbo destekli araçlardada yüksek hızlarda kıçı atmasın diye yere iyi bassın diye arkaya kanat şarttır ama kanatlar bile incecikdir o kocaman planör kanatı gibi kanatlardan değildir adamlar o kanatı bile o arabaya takarken binlerce saatlik rüzgar tüneli testlerinden geçiriip kararlarını veriyorlar...

Sonra arabayı piyasaya sürüyolar bizim çinlilerde bu aracı görüyor aynen aşağıdaki diyalog oluyor :D :D

hoşumaki : buna bir dev gibi kanat yapalım arkasına nasıl görünür
yamagoci : süper olur enayiler kapışır
hoşumaki : ilk türklere satalım onlar yerse her kez yer :)
yamagoci : şimdi ağzımdan aldın lafı :) :)
yamagoci : bu araca önüne kocaman dilde takalım yanlara en adisinden ucuzundan kanserojanlı plastikden marşpiyerde takalım avrupa almıyor nede olsa türkler her şeyi alıyorlar :) :)

Emre abi hoşumaki ile yamagoci konuşmasına bittim :D:D :D:D kısaca hız felakettir diyelim ne hızlı ne yavaş orta şeker hızla yolumuza devam:D:D saygılar...

evet senin şöförlüğün + eğitimin+ aracın = güvenli sürat (trafik kurallarının bize izin verdiği limitlerde) temde biraz o limitlerin üstüne çıkılabilir :)

Konuyla kel akala ama yamagoçi ile hoşumaki daha çok japon isimleri gibi :)

Çinlilerin isimleri Chi Mi Ho, Yang San Mo, Chen Ming falan gibi oluyor, millet bunları söyleyemediği için de genelde ingilizce isim buluyorlar kendilerine :)

bilmediğim viraja hızlı girmiyorum yada bilmediğim yolda asla basmıyorum bildiğim arkasını güzel bırakacak sert virajlarda eğer trafik yoksa biraz hızlı girip fren gaz direksiyon kombinasyonuyla arkasını bırakarak dönüyorum eğlenceli oluyo :D

Geri