Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birşey daha soracağım montajı ben kendim yapabilirmiyim???? yani kolaymıdır montajı çünkü montaj 50 ytl montajı kendim yaparsam daha az kazık yerim diye düşündüm
Muharremcim, o rakamlar kelvini yani renk sıcaklığını ifade ediyor..4000 filan normali, bu yükseldikçe maviye hatta mora doğru gidiyor xenonun rengi..en düşüğü sis faru olarak bilinen sarı lambalardır...Arttıkça görüş kalitesi azalır tabi..
birşey daha soracağım montajı ben kendim yapabilirmiyim???? yani kolaymıdır montajı çünkü montaj 50 ytl montajı kendim yaparsam daha az kazık yerim diye düşündüm
Elektrik tesisat olaylarına yabancı dğeilsen yapabilirsin sanırım..ama çok dikkatli olunmalı çünkü dikkatsizce yapılan montaj sonrası yanıp kül olan arabalar biliyorum.
abi zaten kablo kesilmeyormuş hem forumda öğrendim hemde bugün öğlendegittim iyice inceledim soketleri var halojen ampllurin duyundan soketi çıkartıyorsun xenon a takıyon ampuller desen zaten takılı bakalımmm denicem olmazsaa başkasına taktırcas artık
Muharremcim, o rakamlar kelvini yani renk sıcaklığını ifade ediyor..4000 filan normali, bu yükseldikçe maviye hatta mora doğru gidiyor xenonun rengi..en düşüğü sis faru olarak bilinen sarı lambalardır...Arttıkça görüş kalitesi azalır tabi..
Öncelikle Kendi Arabam İçin Konuşayım Siz Farlara Ne Takarsanız Takın Arıza Işıgı YAnmaz OYle Bi Teknoloji Mevcut Değil (En Azından 1,7 Dtiler için )Merceksiz Farlarda Naparsanız Yapın Ampulun Yapısı Gereği Far Aynasının Degişik Yerlerinde Yansımalar Oluyor.Xenonlarda Kuvvetli oldugu için Göz ALıyor Maalesef.