xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dataegemen' Alıntı:
ya bu philips diamondvision kit diilmi yaniben şimdi sadece ampülleri alsam kullanabiliyomuyum?

valla guzel soru ki benimde biranda aklımda boyle bir soru olustu..simdi bu kit sanırım ama kolpa mı biraz ve detaylı bir fiyat alsak zuper olacak

Amaç beyaz-mavi ampulse mevsimi geçti zaten yazın takacan o ampülleri yoksa yagmurda karda kör olursun,şimdilik idare et bence...eğer iyi aydınlatma istiyorsan pıaa ampul en iyisi ama onuda bulmak çok zor..

chatin' Alıntı:
valla guzel soru ki benimde biranda aklımda boyle bir soru olustu..simdi bu kit sanırım ama kolpa mı biraz ve detaylı bir fiyat alsak zuper olacak

eğer öleyse çok ii bende merak ettim şimdi

dataegemen' Alıntı:
ya bu philips diamondvision kit diilmi yaniben şimdi sadece ampülleri alsam kullanabiliyomuyum?

yok yok kit falan deil adece iki adet ampülden oluşmakta.vala bn xenondan şaşmam o kadar fiyat farkını neden yapsın adamlar.hiç öle bişey olmasa philips de xenon üretiyo o zaman.he sırf rengi için alıyosanız memnun kalabilirsiniz tabi o ayrı.

sağol.. zaten arabanın garantisini bozar dediler bende vazgeçtim.. yorumlar için teşekkürler

kesinlikle diamondvision ile xenon kiti karşılaştırmayın. kesinlikle çok farklı...

Zamanında bu far ampüllerini ben çok araştırdım. Xenon kitle, Philips ampüller arasında ciddi farklar var. Philips ampüller halaojen ama diğeri xenon ve ikisi arasında verdikleri ışık miktarı açısından büyük fark var. Birçok kişi xenon pahalı olduğu için araç üzerindeki ampüllerden daha iyi ışık veren bu yeni ampülleri tercih ediyor. Ben de o yüzden xenon almadım ama xenon farın ışık miktarı ve aydınlatma kalitesi normal halojen ampüllerle kıyaslanamaz. Daha fazla bilgi için: http://www.geceucusu.com/

şunu söliyim mercekli al alcakasan derim ben tabi karr senin opelin servisine sormuştum 650 demişlerdi

Tabi xenon la Helojen ampul karşılaştırılamaz. Ama xenon renginde ve makul bir fiyata ampul almak istiyorsanız (görüntü için) Philips diamond vision'u kesinlikle tercih ederim. Görüş açısından ben pek fark görmedim sadece bembeyaz gösteriyor. Herkesin gözü farlarda oluyor

kısa ve uzunlara uygulanabiliyormu bu diamondvision? yani uygulanabilen modeli varmı? biri sarı diğeri beyaz hoş durmuyor çünkü. astra H arıza verirmi?

Son düzenleme:
Geri