xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya uzunlara bari xenon takmayın :( zaten kısa farları xenon olup ayarsız olanlar hiç güzel şeyler söyletmio trafikte...bir de bazı ehliyeti kasaptan alan insanlar trafikte uzunları da açıyor tamamen kör oluyoruz...artık xenon takıp biri uzunları açarsa yada açık unutursa bizde uçarız heralde bi yere :S

bu dediklerin merceksiz farlar icin galiba (xenonların karsıyı rahatsız etmesi) ?
merceklilerde böyle bir sorun olmaması lazım ısık dagılmıyor cunku

bu dediklerin merceksiz farlar icin galiba (xenonların karsıyı rahatsız etmesi) ?
merceklilerde böyle bir sorun olmaması lazım ısık dagılmıyor cunku

ya o kadar ayrıntıyı bilmiyorum ama bence ayarsız olmasından kaynaklanıyor...resmne insana gözünü kapattırıyor

xenon yardımmmm

arkadaşlar 2001 model dizel vectrama xenon yaptırıcam bana kullanışlı iyi bir marka tavsiye edebilirmisiniz..

bosh var gittigidiyorda fiyatları 220ytl civarı almanyadan getirip satıyorlar ben aldım süper

hem alman hemde ucuz ;)

astra h xenon far kiti

merhaba. astra h aracım ıcın bugun yetkılı servıslerde xenon far kıtını sordum. gloster marka ıcın 550 cyclone marka xenon kıt ıcın 700 ytl fıyat verdıler. bunlar sadeve kısa farlar ıcın. ınternetten arastırma yaptıgımda ıse cyclone ss serısı h1 far 8000k mavı ısık veya 6000k gun ısıgı ampullerı ıle sadece 260ytl tabı buna ılave olarak montaj ıscılıgı var. aracımın garantısı ıle sıkıntı olmasın dıye yetkılı servısten yaptrımak nıyetındeyım bu tur onemlı aksesuarları ancak 2 katını gecen farkı aklımalmıyor. yanı utanmasam o fıyata gel ben sana 2 arabalık taktırayım dıyecegım. acaba servıslerde takılan ıle ınternetten buldugum xenon kıtler arasında cok mu fark var.acaba ankarada xenon kıt takan tabı yukarıda belırttıgım fıyattan cok yuksek olmamak kaydı ıle ıyı bır yer var mı. daha once xenon kıt kullanıp aldıgı kıttenmemnun olan arkadaslar kıtlerın marka ve fıyat bılgılerını ve varsa ankaradakı adreslerını yazabılırler mı

sımdıden tesekkurler

ısmaıl

arkadaşm hepsi aynı hiç bir farkı yok adam aldatıyorlar bence,bende de var 10.000k gayet güzel 4 aydır kullanıyorm sorun yok

bırsey eklemeyı unuttum. netten baktıgımda xenon kıtlerın hemen hepsınde bu kıt aracınızın yol bıulgısayarında herhangı bır arıza uyarısı vermez dıye bır ıbare vardı. daha once xenon kıt olan bır arac kullanmadıgım ıcın bu ıbarenın ozellıkle bazı kıtlerde belırtılmesınden dolayı bu tur kıtlerın aracım ıcın dogru olup olmadıgı konusunda kusku duymaya basladım. bu xenon kıtlerın neden oldugu belırtılen yol bılgısyarı uyarısı da neyın nesı bılen var mı.
ısmaıl

xenon güzeldir yaa :) 10000k kullanıyorum sislerde 8000k...arıza lambası yaktı iki tane modül takıyosun ucuz bişi arıza lambasını söndürüyo surunsuzca kullanıyosun.1 sene oldu takalı hiç bir sorun yok.gedizlerin taktığı 700-800 liralık xenonu 400 taktırdım...aynı ürün hemde.kutusun da da kocaman vectra resmi vardı orjinal bişi işte...

Geri