xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
coleman' Alıntı:
fiyatları malum.en adisi 500-600 ytl civarı.
bende diyorumki xenon yerine xenon gibi aydınlatan beyaz ampuller var onlardan alayım.
sizce alayımmı? nasıl bişey (marka,model vs.) alayım.

ya sana zahmet phılps dıamondvısıon veya zenon kıt taktırırsan resımlerını koysana nasıl duruyor???ben hıc vectra B cızgılı far camında nasıl duruyor gormedım bende taktırmak ıstıyorum ama degecek mı???

HID 2 yıl garanti ile satılan uzakdogu mallardan biri taktıracagınız yerden garanti şartlarını iyi ogrenin aksi taktirde sonux uzucu olabilir ayrıca 10000 kelvin cok yuksek ve verimsiz bir ısık verir maksimum 7000 kelvin hadi yok goruntu daha onemli diyorsanız en fazla 8000 kelvin oneririm bunları tabiki sadece kendi tecrube dayanarak soluyorum

imagoodman' Alıntı:
ya sana zahmet phılps dıamondvısıon veya zenon kıt taktırırsan resımlerını koysana nasıl duruyor???ben hıc vectra B cızgılı far camında nasıl duruyor gormedım bende taktırmak ıstıyorum ama degecek mı???
tamam alırsam koycam

ben gecen hafta taktırdım.daha önce beyaz yanan ampüllerden aldım ama hiç memnun değildim.bac marka xenon aldım.harika

hayırlı olsun senin farda bizimki gibi cizgilimi bide kaca aldım

aracım 2000 model vectra b.makyajlı kasa.bac markayı takmasıyla 425 e mal ettim.(h 7,8000 k)tabiki bana özel yapıldı.piyasası tek xenon 500-550 civarı

Ben Bunlarin Yagmurda Gostermedigini Duydum Ama Gormedim Gercekten Cok Pahalli Benim Sordugum 520 Civarindaydii..

Xenon ...

Xenon farlarla ilgili bana detaylı +ları -leri ile bilgi verebilcek biri varmı acaba..

tabii verelim paylasalım da ne tur bilgiler sorularını sole daha rahat olur bizim icinde

Geri