Arkadaşlar 2011 Astra aracıma xenon taktım. En iyisi şuan philips çok araştırdım. H7 8000k taktım çokta şık durdu. 1. gün hiç bi sıkıntı olmadı. 2. gün arıza vermeye başladı. Sanırım Aracıma xenon takmak hayal oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende senın taktığın aynı phılıpsı düşünüyordum konuyu bıraz daha acıklağa kovusturabılırmısın sorunların nelerdırmazottt link' Alıntı:Arkadaşlar 2011 Astra aracıma xenon taktım. En iyisi şuan philips çok araştırdım. H7 8000k taktım çokta şık durdu. 1. gün hiç bi sıkıntı olmadı. 2. gün arıza vermeye başladı. Sanırım Aracıma xenon takmak hayal oldu
yaaa arkadaş bu opeller nıye böyle kıl araba bunlar yahu hıc bır seyı kabul etmezler battle_Teroristemazottt link' Alıntı:Xenonlarda hiç bir sıkıntı yok tek sıkıntı arıza vermesi oda arabaya her bindiğimde çalıştırdığımda yapıyor. Moralimi bozuyor açıkcası. Arıza yapan herşeyin bigun sorun cıkartacagını düşünüyorum böyle kullananlarda var ama ne kadar saglıklı olur orası mechul
Arkadasim zaten dikkat edersen renkten ariza verir diye bi yorum yapmadim.mazottt link' Alıntı:Renkle arızanın alakası var mı ? Kelvin olayı renk birimi. 8000k taksam da arıza vericek 4300k taksam da arıza vericek. Ama şunuda söyleyim xenonda 8000k takın takmak isteyenler çok şık duruyor mavi nerdeyse yok.(Philips markada)
045thumbsup 045thumbsupwings35 link' Alıntı:merceksiz kullanmıyorsunuz umarım... merceksiz kullanan xenonları hemen 155 bildiriyorum birde saydırıyorum arkadan.. kimse kimseyi kör etme hakkına sahip değil...