XENON XENON XENON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazottt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazottt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2011 Astra aracıma xenon taktım. En iyisi şuan philips çok araştırdım. H7 8000k taktım çokta şık durdu. 1. gün hiç bi sıkıntı olmadı. 2. gün arıza vermeye başladı. Sanırım Aracıma xenon takmak hayal oldu

Ynt: XENON XENON XENON

mazottt link' Alıntı:
Arkadaşlar 2011 Astra aracıma xenon taktım. En iyisi şuan philips çok araştırdım. H7 8000k taktım çokta şık durdu. 1. gün hiç bi sıkıntı olmadı. 2. gün arıza vermeye başladı. Sanırım Aracıma xenon takmak hayal oldu
bende  senın taktığın aynı phılıpsı düşünüyordum konuyu bıraz  daha acıklağa kovusturabılırmısın sorunların nelerdır

Xenonlarda hiç bir sıkıntı yok tek sıkıntı arıza vermesi oda arabaya her bindiğimde çalıştırdığımda yapıyor. Moralimi bozuyor açıkcası. Arıza yapan herşeyin bigun sorun cıkartacagını düşünüyorum böyle kullananlarda var ama ne kadar saglıklı olur orası mechul

mazottt link' Alıntı:
Xenonlarda hiç bir sıkıntı yok tek sıkıntı arıza vermesi oda arabaya her bindiğimde çalıştırdığımda yapıyor. Moralimi bozuyor açıkcası. Arıza yapan herşeyin bigun sorun cıkartacagını düşünüyorum böyle kullananlarda var ama ne kadar saglıklı olur orası mechul
yaaa arkadaş bu opeller nıye böyle kıl araba bunlar yahu hıc bır seyı kabul etmezler battle_Teroriste

Normalde philiphs ariza vermemesi lazim.
Bu arada 8000 cok mavi yanar
5000 oneririm.

Renkle arızanın alakası var mı ? Kelvin olayı renk birimi. 8000k taksam da arıza vericek 4300k taksam da arıza vericek. Ama şunuda söyleyim xenonda 8000k takın takmak isteyenler çok şık duruyor mavi nerdeyse yok.(Philips markada)

merceksiz kullanmıyorsunuz umarım... merceksiz kullanan xenonları hemen 155 bildiriyorum birde saydırıyorum arkadan.. kimse kimseyi kör etme hakkına sahip değil...

mazottt link' Alıntı:
Renkle arızanın alakası var mı ? Kelvin olayı renk birimi. 8000k taksam da arıza vericek 4300k taksam da arıza vericek. Ama şunuda söyleyim xenonda 8000k takın takmak isteyenler çok şık duruyor mavi nerdeyse yok.(Philips markada)
Arkadasim zaten dikkat edersen renkten ariza verir diye bi yorum yapmadim.
Benim icin disardan nasil gorundugu onemli degil benim yolu nasil gordugum onemli. O yuzdende 5000 k. Onerdim.
Zaten oyle olmasaydi butun araclar orjinalinde 4300-5000 k  Kullanmazlardi.
Keyif sizin.

wings35 link' Alıntı:
merceksiz kullanmıyorsunuz umarım... merceksiz kullanan xenonları hemen 155 bildiriyorum birde saydırıyorum arkadan.. kimse kimseyi kör etme hakkına sahip değil...
045thumbsup 045thumbsup

Çok iyi olmuş inşallah xenon monte etmezsiniz. Bu zevk işi değil arkadaşlar. Sis farıyla bir de üstüne xenon yakan yol şöhretçilerine hiç durmadan ana avrat sövüyorum.

Adama soruyorum neden sislerin yanık adam çok hoş görünüyor diyor.. Lavuk yolda nasıl görüyorsa arabasını!

Geri