XENON XENON XENON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazottt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: XENON XENON XENON

Xenon u oem olarak türkiye ye sokanada sokturanada forumumuzda merceksiz xenon kullanan arkadaşlar olduğu için onlar hariç diyerekten hepsini bizzat yakın temasla saygılıyorum.

Hakkatten bazen burada xenon tavsiyesinde bulunan arkadaşlara da anlam veremiyorum. Bu biz zevk değil. İhtiyaç hiç değil.

Eğer çok zor görüyorsan ya gece görüş gözlüğü yaptırt ya da o gözlüğe o kadar para vereceğine mercekli orjinal cosmo farı taktır o zaman biz de sana imrenerek bakalım..  :(

ևok kılım bu konuya yaaaa!

Kişisel olarak xenon yerine beyaz ampül daha çok ilgimi çekiyor.Ben rengini seviyorum beyaz daha hoş geliyor hele ledlerle daha taktırmadım gece görüşünden ve yağmurlu havalarda emin olmadığım için ama aklımda var.

albertxx link' Alıntı:
Kişisel olarak xenon yerine beyaz ampül daha çok ilgimi çekiyor.Ben rengini seviyorum beyaz daha hoş geliyor hele ledlerle daha taktırmadım gece görüşünden ve yağmurlu havalarda emin olmadığım için ama aklımda var.
merceksiz xenon veya maviye boyanmış h ampuller , kesinlikle gece görüşte sıkıntılı. ben osram nightbreaker aldım çok memnunum  okkk

firstemperor link' Alıntı:
merceksiz xenon veya maviye boyanmış h ampuller , kesinlikle gece görüşte sıkıntılı. ben osram nightbreaker aldım çok memnunum  okkk

osram night beraker kaç para

albertxx link' Alıntı:
ben philipsin h7 beyaz yanan ampulunu kullanıyorum, fakat beş para etmez yağmurlu havalarda önünü dahi göremiyorsun,bu  yüzden xenona geçmeyi düşünüyorum..

firstemperor link' Alıntı:
ben 50tlye almıştım antalyada.

fena değilmiş fiyatı gerçi ben şimdi araştırdım 37 tlye gördüm koçtaşta da neyse 50 tl de bence gayet uygun fiyatmış çifti.

ben yağmurlu havada kullanmayı tavsiye etmem ama kuru havada gece görüşünde nightberaker gayet iyi sonuç veriyor, bunu iyi biliyorum admin hakan da  kullanmıştı eski cliosunda.

fakat yağmurda bu ampülerle insan yolda sağa çekip oturur ağlar  rasta_occasion

akın link' Alıntı:
rasta_occasion
fena değilmiş fiyatı gerçi ben şimdi araştırdım 37 tlye gördüm koçtaşta da neyse 50 tl de bence gayet uygun fiyatmış çifti.

ben yağmurlu havada kullanmayı tavsiye etmem ama kuru havada gece görüşünde nightberaker gayet iyi sonuç veriyor, bunu iyi biliyorum admin hakan da  kullanmıştı eski cliosunda.

fakat yağmurda bu ampülerle insan yolda sağa çekip oturur ağlar  rasta_occasion
ben katılmıyorum. benim aldığım ürün bu:
http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-night-braker-90-fazla10-fazla-beyaz-isik-90c64210nbr/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbr&categoryId=20024642

alalı 10 ayı geçti antalya gibi çok yağmur yağan bir şehirde yaşıyorum. eski ampullerinden kat be kat daha iyi. çok beyaz olmadığı için sıkıntı yok.

Yağmurda sıkıntı yoksa güzel ama yağmurda sıkıntı olursa hiç taktırmamak lazım güvenlik görsellikten önemli bence.

Geri