XENON XENON XENON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazottt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: XENON XENON XENON

denizcetin link' Alıntı:
astra j lere arıza yakmayan xenon markası yok mu yavv 023hm 023hm

bir soru sormuşsunuz küfür edenden sövene kadar cevap verilmiş ama maalesef soruna çözüm bulunamış  011zaa

wings35 link' Alıntı:
merceksiz kullanmıyorsunuz umarım... merceksiz kullanan xenonları hemen 155 bildiriyorum birde saydırıyorum arkadan.. kimse kimseyi kör etme hakkına sahip değil...
ben boyle durumda arkasına geçip uzunları yakmaktan keyif alıyorum.

Karşıdan ayarsız xenon geliyorsa her zaman en iyi çözüm amcamın kamyonetidir. Hatta daha önce de uzunlarla ilgili bir konuda yazmıştım. ((:

Annemin amcasının avcılıklada alakası olduğu için üzerinde sadece disko topu eksik bir kamyoneti var, normal farlar ve sislerin yanında altta 4 tane hayvan gibi sis lambası (tamponun ortasında duran), üstte orta kısımda daha irice 4 lamba ve son olarak sağ ve sol tepede gece avcılığı için 2 tane projektör. (kafam kadar) Eh amcamda arkadan uzunları yakanları pek sevmez üstüne. Bir keresinde arkadan bir süre uzunlarla gelen bir adama el kol işaretiyle derdini anlatmaya çalıştı, olmayınca sağa kaçtık, adam önümüze geçti. Sonra.. Sonra güneş doğdu. Önümüzdeki adamın sağa sola kaçmaya çalışıp en son bankete inmek üzereyken zor durması.. Ehehe ne yalan söyleyeyim az eğlenmedim o gün. ((:

arkadasların dediği gibi merceksiz xenon resmen karsıdan geleni kör ediyor maalesef aynı hatayı eski aracımdada yapmıstım eger renk önemli değil performans önemliyse philips x-treme vision yani imzamdaki ampuller suanda piyasada bulabilceginiz en iyi ampullerdir ve şiddetle tavsiye ederim çiftini 70-80 tl gibi bi fiyata bulabilirsiniz

arıza yakmayan tek xenon orjinal philips kendim kullanıyorum 300 lira karşılığında aldım..

ahmetaltan link' Alıntı:
arıza yakmayan tek xenon orjinal philips kendim kullanıyorum 300 lira karşılığında aldım..
canbus ozellığı var dımı o ampullerde

Ya kusuruma bakmayın ama şu bir gerçek! Merceksiz xenon herkesin başına bela! Ve artısı her gören basıyor küfürü!

Bir de yaz ayı da olsa sis lambasını yakan bir de yetmezmişcesine ona da xenon bağlatan tiplere ayrı bir ayar oluyorum. Gündüz ledleri neyinize yetmiyor?

Geri