XENON XENON XENON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazottt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: XENON XENON XENON

% 80 ve üzeri ampullerin geneli performans ampulüdür. Yani yağmurda karda gece çok daha iyi aydınlatma sağlar. Mavi boyalı ampullerle karıştırmamak lazım. Far tası metal camı polikarbon değil gerçek cam olan farlarda 80-100w lık philips lerde çok iyi sonuç veriyor ama bizim farları kısa sürede karartır üstelik aşırı yükün önüne geçme derdi var. Merceksiz xenonda mavi ampuller gibü karda yağmurda rezil eder insanı. N.B alacak olan arkadaşlar plus olanını tercih edin ömrü daha uzun.

Ya şuraya ayık kafayla yorum yapın şu saçma yorum yapan arkadaşları anlamıyorum. Ulan siz neyi kime şikayet ediyosunuz. Yok merceksiz xenon taktıranlar şöylede yok gözüm görmüyorda yok 155 i aradım da, sen önce git bi en yakın göz hekimine görün. Merceksiz xenon yasak diye bişey yok plakamıda vereyim istersen şikayet et. Ben bu konuyu yardımcı olunsun diye açtım boş boş muhabbetler için açmadım. Herkes fikrini söylesin takan nasıl olmuş takamayana tavsiyeler verilsin. Bu forumun amacı şikayet tahtası değil.

mazottt link' Alıntı:
Ya şuraya ayık kafayla yorum yapın şu saçma yorum yapan arkadaşları anlamıyorum. Ulan siz neyi kime şikayet ediyosunuz. Yok merceksiz xenon taktıranlar şöylede yok gözüm görmüyorda yok 155 i aradım da, sen önce git bi en yakın göz hekimine görün. Merceksiz xenon yasak diye bişey yok plakamıda vereyim istersen şikayet et. Ben bu konuyu yardımcı olunsun diye açtım boş boş muhabbetler için açmadım. Herkes fikrini söylesin takan nasıl olmuş takamayana tavsiyeler verilsin. Bu forumun amacı şikayet tahtası değil.

Ne biçim bir üslupla konuştuğuna dikkat et derim. Seviyeli bir şekilde herkes bir şeyler paylaşmaya çalışıyor burada. Evet yasak kardeşim merceksiz xenon yasak ! hatta şöyle söyleyeyim aracın üzerine sonradan monte edilen donanımda olmayan her şey yasak! Bu arada boş muhabbet için açmamışsın tebrik ederim ama şuan ne kadar boş konuştuğunu bir tart.hala daha karşıyım bu uygulamaya. Bir kişiyi caydırırsam ne mutlu bana!

mazottcu kardeşim benım ulan demekle olmaz böyle bende senın gıbı xenon hastasıyım ama tut pehlıvan gucum yetmıyor almaya butun sıte uyelrıne demiş olursun bu lafı. bence sen ılk once bı ayıl ondan sonra bızımle güzel bır uslubla konuş herkes herkesın fıkrıne saygı duymak zorunda

mazottt link' Alıntı:
Arkadaş zaten sırf xenon muhabeti için uye olmuş, terbiyesizce olan üslubu ve tarzı zaten belli. Arkadaşa kemik atan olmamış hiç ama kendisi payına düşeni almış. Biz xenon hakkındaki düşünceleremizi ve şikayetlerimi yazmıştık halbuki.

mazota şeker katsak ne olur :)

mazottt link' Alıntı:
ver plakanı şikayet edeceğim seni. bak o zaman anlarsın yasak mı değil mi?

sen o yasak olmayan xenonla once aracini muayeneden gecir ben sana xenon ve muayene ucretini odeyeyim. yok aracin gecmezse bakariz bir hal yoluna. burada oyle bagirip cagirmakla olmuyor. aha halep oradaysa tuvturk heryerde

az önce işyerindeki arkadaşımla konuştum geçen hafta muayeneye gitmiş 2005 megane2 aracı var farlar mercekli olmasına rağmen xenon olduğu için geçmemiş muayeneden. araçtaki mercek orjinal fabrika çıkışlı. halojen ampul takıp öyle geçmiş muayeneden. yani kriter sadece mercek değil otomatik far yükseklik ayarı olması gerekiyormuş.

firstemperor link' Alıntı:
az önce işyerindeki arkadaşımla konuştum geçen hafta muayeneye gitmiş 2005 megane2 aracı var farlar mercekli olmasına rağmen xenon olduğu için geçmemiş muayeneden. araçtaki mercek orjinal fabrika çıkışlı. halojen ampul takıp öyle geçmiş muayeneden. yani kriter sadece mercek değil otomatik far yükseklik ayarı olması gerekiyormuş.

Benimde mercekli megane 2 aracımı xenon var diye geçirmemişlerdi. Dışarıda hazır bekleyen elektrikçi dedi ki abi xenonun beyni sökelim geçirirler. Bende bütün gün sıra beklediğim için o kadar sinirliydim ki al napıyorsan yap git geçirebilirsen 50 lira veriririm, adam gitti geldi hafif kusurla geçirdi arabayı yahu  ???

Geri