XENON XENON XENON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazottt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: XENON XENON XENON

yavuzozkan link' Alıntı:
Çok iyi olmuş inşallah xenon monte etmezsiniz. Bu zevk işi değil arkadaşlar. Sis farıyla bir de üstüne xenon yakan yol şöhretçilerine hiç durmadan ana avrat sövüyorum.

Adama soruyorum neden sislerin yanık adam çok hoş görünüyor diyor.. Lavuk yolda nasıl görüyorsa arabasını!

Evet bazi arkadaslarda xenon var kisayi unutan pek yok ama en kotusu arkamdan geliyo eleman tak uzunlara geciyo ama aynalar beni kor ediyo adeta eee sellektor de yapamiyorum yavaslayip arkasina gecip sis+uzunlari yakasim geliyor ama yapma oglum Vaner diyorum gaza basip uzuyorum. Birde bakmisim ki arkamdan geliyo lavuk oglum ya dus yakamdan yada kisaya gec deli ediyo adami. Onumdeki araca iki makas anca kurtuluyorum ihtiyardan :)

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz :)

BÜLENT bey internette 5000k philips xenon 2 li ampul seti buldum 38 tl ye edition aracım var kaç tane gerekir bunlar merceklimidir? Veyaa merceklide fiyat çok artarmı ? Açıkçası ben beyaz ampul istiyorum xenon önemli değil de sadece beyaz genelde xenonlarda oluyo diye biliyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

bence önce mercak uygulaması yaptırıp sonrasında xenon yaptırın.

finished link' Alıntı:
BÜLENT bey internette 5000k philips xenon 2 li ampul seti buldum 38 tl ye edition aracım var kaç tane gerekir bunlar merceklimidir? Veyaa merceklide fiyat çok artarmı ? Açıkçası ben beyaz ampul istiyorum xenon önemli değil de sadece beyaz genelde xenonlarda oluyo diye biliyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
fercek le far ampulunun alakasi yokki. Mercek icin ya fari degistireceksiniz yada sizin fari kestirip taktiracaksiniz
Normal philiphs 5000 k ampul takin isinizi gorur.
Fiyattada yanlisiniz var sanirim bu kadar ucuz olmaz.

wings35 link' Alıntı:
merceksiz kullanmıyorsunuz umarım... merceksiz kullanan xenonları hemen 155 bildiriyorum birde saydırıyorum arkadan.. kimse kimseyi kör etme hakkına sahip değil...

Aynı dertten herkes muzdarip malesef "bazı şahıslar"  merceksiz kullanıyor, inanın gözlerim kör oluyor o insanlar yüzünden.

Ama 155 ihbar edince hiçbir şey olmuyor ! denendi görüldü !

finished link' Alıntı:

Beyaz ampül şık bir görüntü sağlıyor ancak yağmurlu havada kör gibi oluyor.

- sorun halledil di mi_?
- çözümü var mı bu durumun_?

Halledilmedi maalesef :(

astra j lere arıza yakmayan xenon markası yok mu yavv 023hm 023hm

Geri