Yağ değişimi sonrasında motordan gelen garip çıtırtılar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jackal80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam şarj dinamosaunun bilyesi bozulmuştur emin ol denk gelmiş değiş düzelir

elektrikci söünce anlar

yetkililere söyle ses kesilmediği takdirde para vermem de :) bir seferinde su deviradimi dedikleri arıza klimadan olduğunu bulmuşlardı. yermi yemezlermi bilemem.

arkadaşlar konuyu açtığım gün yazdığım ilk mesajda v kayışını söktüğümüzü ve arabayı çalıştırdığımızda sesin devam ettiğini yazmıştım zaten. Bu demek oluyorki sarj dinamosunda bir sorun yok gergidede yok klimadada yok hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için 5 ustaya gittim hiç biri kesin olarak sorun budur demedi ama akıllarına ilk gelen ler arasında zincir gergisinin arızalandığıdır.

sökülmüşken zinciri değiştirin bare bu aralar indirimde orj set 125tlye kadar düştü 30-40bin sonra tekrar işçilik vermekten kurtulursunuz

sökülmüşken zinciri değiştirin bare bu aralar indirimde orj set 125tlye kadar düştü 30-40bin sonra tekrar işçilik vermekten kurtulursunuz

hocam doğru söylüyon da yetkili servis bana 490 tl dedi
ben zinciri alsam 125 tl
yağ pompası contası 50 tl civari 70 diyende var
4 litre yağ 50- 60 tl
yağ filtresi 20-30 tl
birde 200 tl işçilik en iyi hali 400 tl gene aynı fiyata çıkıyor en iyisimi yetkili diye düşünüyom..

Öncelikle hangi zincir gergisi onu bilmek lazım araçta 2 tane zincir gergisi var biri trigerin diğeri kam millerinin arasında üst kapakta

üst kapaktaki zincirse servisin verdiği fiyat çok sadece külbütör kapağı açılıp o sistem değişecek

eğer triger ziniciriyse servisin verdiği 490 zincir seti değişimi için mi yoksa sadece zinicirin gergisinin değişimi için mi benim bildiğim kadarıyla zincir setinden gergi çıkmıyor kayışlı araçlarda olduğu gibi..

tercih sizin fakat izmirde piyasa fiyatları yüksek sanırım internetten alın
Conta 35tl
yağ filtresi orj üretici purflux 5-6tl

Öncelikle hangi zincir gergisi onu bilmek lazım araçta 2 tane zincir gergisi var biri trigerin diğeri kam millerinin arasında üst kapakta

üst kapaktaki zincirse servisin verdiği fiyat çok sadece külbütör kapağı açılıp o sistem değişecek

eğer triger ziniciriyse servisin verdiği 490 zincir seti değişimi için mi yoksa sadece zinicirin gergisinin değişimi için mi benim bildiğim kadarıyla zincir setinden gergi çıkmıyor kayışlı araçlarda olduğu gibi..

tercih sizin fakat izmirde piyasa fiyatları yüksek sanırım internetten alın
Conta 35tl
yağ filtresi orj üretici purflux 5-6tl

triger zinciri için verilmiş fiyattır.
zaten servisin söylediği o bolge açıldığında zincir değişmeden kapatılması mantıklı değil gergi dişliler zincir işcilik filitre yağ conta hepsi ve yakında yaptırmak istiyorum seste herhangi bir değişiklik yok artma yada azalma gibi teşekkürler

Hocam zinciri gormek gerekir bosuna sokulmus olsa bile mecbur kaliniyor bu gibi durumlarda ariza bulunamiyor cunku

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba abİ aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildinmi neden oluyor ustalar net cevap veremiyorlar strese girdim artık araç ısınınca ses baya bir netleşiyor ve dağılıyor

Geri