yağ yakma

seLcuk abi geçmiş olsun abi senin aracın sorunları ne illet miş yafs:S Allah yardım etsin diyeyim... aracın altına bi bak belki kaçıran bi yer vardır yağ eksilmesi ondan olabilir karter tapası yda contasından ön ve arka krank keçelerinden yağ kaçırmış olabilir yani yağ eksiltmesi o kilometrede normal değil...araç mavi duman atıyorsa yağ yakıyordur eksilebilir bu sefer motor revizyon edilmesi gerekebilir kaç bin km deydi araç?

143binde ..yağ kacırma olayı yok...yağ kacırıyordu contalar vs degişti....işte o zman yağı bosaltıp tekrar koydular..aynı yagı koydularmı karısıklık oldumu bilmiyorum...

Peki Savaş abi B kasalarda bu değerin kaç olması gerekiyormuş. ben aksaraydayım baktırmak istiyorum bu değere nereye baktırmam gerek burada opelin özel sevisi var küçücük bi yer orda bakmayacakları kesin. Bosch servisi derken ?

aman o adama gitme bişeyden anlamıyor ben aracı aksaraydan almıştım ona götürdük birsürü arıza çıkardı konyada gösterdim bişey yok dediler o adam konyalıdır hiç birşeyden anlamıyor

Geri