- Konuyu Başlatan
yağ eklemek için kapagı açtıgımda duman cıkıyor du motordan..1 litreden az koydum çubukta ortayı gecti...duman cıkması normal mi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duman mı, buhar mı?yağ eklemek için kapagı açtıgımda duman cıkıyor du motordan..1 litreden az koydum çubukta ortayı gecti...duman cıkması normal mi..
GM yağında 4 yıldır sorun yaşamadım.benim izmirdeki opel servisim gm yağı boşver abi sana castrol magnatec verelim dedi. gm yağlar baya bi eksiliyormuş.
bende mobil 1 olan yağı castrol magnatec olarak değiştirdimbenim izmirdeki opel servisim gm yağı boşver abi sana castrol magnatec verelim dedi. gm yağlar baya bi eksiliyormuş.
Egzos emisyon değerleri ayarlandı. Benden evvel önüne gelen beynin ayarlarını kurcalamış, eski usta da ayar tutmuyor diye yeni beyin alınması gerekiyor dedi. Zaten beynin kapağı açıp kapamadan haşat olmuştu. Bosch servisinde iyi bir usta tarafından ayarlama yapıldı. A kasalarda CO max.0,300 olması gerekiyormuş, ayardan evvel benimki 3,5-4 civarındaydı. İki yıldır şeytan kulağına kurşun bir daha siyah dumanı görmedim.
A kasanın yakıt değerlerinden memnun kalınca B kasa olan aracımı kontrole götürdüm ama usta B kasalarda ayar yapılamıyor dedi.Peki Savaş abi B kasalarda bu değerin kaç olması gerekiyormuş. ben aksaraydayım baktırmak istiyorum bu değere nereye baktırmam gerek burada opelin özel sevisi var küçücük bi yer orda bakmayacakları kesin. Bosch servisi derken ?