Yeni astra 1.4 otom vites yakıt tüketimi

Ynt: Yeni astra 1.4 otom vites yakıt tüketimi

racingteam link' Alıntı:
Kesinlikle kullanıma bağlı bir durum 1.4 140hp active select 6000 km de aracım, her yakıt alışımda sıfırlarım km yi, sürekli şehir içi 8.2  8.7 arası geziyor tüketimim normal kullanımda, biraz yükleneyim basayım dersem 10lt hatta 11 i buluyor (Bursa), ama şu bir gerçekki aracımın yakıtından hiç rahatsız değilim açıkçası, gülü seven dikenine katlanır misali ;)

sn.racingteam

Asıl amacımız bilmediğimiz farklılıklar varsa A.S lerimiz arasında bunların iyi olanlar yönünde çözümüne bakmak. O yüzden müzeye koymak lazım diyorum az yakan as yi.

Üyeliğimi iptal edin diyorum ve hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun ya, hayret vallahi.

Tekrar edeyim. Lütfen üyeliğimi iptal edin. İptal ile ilgili dilekçe göndermem gerekiyorsa faks veya e-posta adresi verin talebimi yazılı olarak oradan göndereyim.

Konu sahibi arkadaşım, kusura bakmayın konunuzu mahvettik.

bence sıkıntı makyajlı kasada (sedan da dahil buna) yapılan iyileştirmeden kaynaklanıyor.8-9 litre ortalama diyen arkadaşların hepsi ya sedan kullanıcısı ya da makyajlı kasa kullanıcısı.en azından benim tespitim bu.sanırım 2 farklı A.S den bahsediliyor forumda.fabrika değerlerine göre yeni A.S nin daha az yaktıgı biliniyordu ama kullanıcıların yorumlarına göre düşünülenden çok daha az yakıyor.Bu nedenle tartışmadan sakince konuşmakta fayda var.yenisi bu kadar görünür ölçüde az yakıyorsa eski a.s sahibi arkadaşlar mağduriyetini fabrikaya mail yardımı ile bildirebilir ve kendilerinde de iyileştirme yaptırılmasını isteyebilir.

benim aracım da makyalı hb, ilk aldığımda 10-11 lerden aşağı düşmüyordu gaza basmaya korkuyordum çok yakacak diye hatta lpg bile düşünmüştüm sonra 5000 km yi gör dediler çevremdekiler ve serviste dahil bu gün 6000 km deyim gerçekten düşüş görüyorum ve şaşırıyorum birden bu kadar düşüş olması şaşırttı beni, gerçi havalarda ısındı bununda etkisi mutlaka vardır diye düşünüyorum.

eketen link' Alıntı:
Arkadaşlar burada yazan ben ve ulaş. şundan herkes emin olabilirki biz kimseyle dalga geçme niyeti ile yazmadık. Bu da hem burada hem özelde AևIKCA ifade edildi.
zaten bu forum çerçevesinde kimseyi kırmak istemem ilk mesajımda yazdığım güldüm ifadesinide ikinci mesajımda açıkladım kendi halime güldüğümü ki ben birine şaka yapacak olsam önce samimi olurum ki burada en çok uğraştığım insan Doğandır ki reelde daha tanışma fırsatı bulmamış olmamamıza rağmen bu samimiyeti kurduğumuzu hissettim ve bu güne kadar bu şakalaşmalardan o da ben de rahatsız olmadık.

GNSpower link' Alıntı:
(Ulaş hariç, Ulaş'ın ekonomi yapmaya çalıştığını görmedim hiç (((:  )

valla Doğan ............. kaçınılmaz sa zevk almaya bak dediler bende zevk almaya çalışıyorum :D,zaten benzinliği yakında satın alacağım başka türlü uğraşamayacağım AS ile :)

Yav Ulaş konuyla alakası yok ama kardeşim senin her mesajını okuyuşumda gözüm resmine kayıyor ve haftasonunu zor getiriyorum. Malum bahar geldi mangal mevsimi de... :)

gradient link' Alıntı:
Yav Ulaş konuyla alakası yok ama kardeşim senin her mesajını okuyuşumda gözüm resmine kayıyor ve haftasonunu zor getiriyorum. Malum bahar geldi mangal mevsimi de... :)
valla ben bile kendime imreniyorum her baktığımda ,şöyle kasap köfteleri  lüp lüp ağzıma atasım geliyor :D

ulas79 link' Alıntı:
valla ben bile kendime imreniyorum her baktığımda ,şöyle kasap köfteleri  lüp lüp ağzıma atasım geliyor :D

Kendimi yollara vuracağım bir haftasonu o resim yüzünden. ((:

alpdeger link' Alıntı:
Üyeliğimi iptal edin diyorum ve hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun ya, hayret vallahi.

Tekrar edeyim. Lütfen üyeliğimi iptal edin. İptal ile ilgili dilekçe göndermem gerekiyorsa faks veya e-posta adresi verin talebimi yazılı olarak oradan göndereyim.

Konu sahibi arkadaşım, kusura bakmayın konunuzu mahvettik.

Arkadaşım sabahtan beri şov yaptın şurada. Yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamadım. Üyeliğimi iptal edin ne ya? 16 yaşında ergenler gibi. Girmezsin foruma olur biter. Üyeliğimi iptal edin. Gereksiz bir alınganlık yaptın hala uzatıyorsun. O kadar anlatıldı ya tamam deyip işi tatlıya bağlamak bu kadar mı zor?

Girmezsin foruma olur biter.

GNSpower link' Alıntı:
Kendimi yollara vuracağım bir haftasonu o resim yüzünden. ((:

Forum kurallarını değiştirelim herkes mangal foto koysun :)) bırakalım araç gereçi benzini...
Yiyelim içelim :)  rasta_occasion

Geri