Ynt: Yeni astra 1.4 otom vites yakıt tüketimi
Buda sizin yorumunuz tabi saygı duyarız ancak benim görüşümde makyajlı aracın tek farkı ön tampon ve arka tampondaki nikelaj, motor aynı ağırlık aynı ne yakıt farkı olabilir ?
Makyajlı kasadaki farklılıklar adı altında bunu bi tartışalım bence,
böylece makyajlı kasaya yeni bi imaj giydirmeyelim Az yakıyor felan ...
sallierim link' Alıntı:bence sıkıntı makyajlı kasada (sedan da dahil buna) yapılan iyileştirmeden kaynaklanıyor.8-9 litre ortalama diyen arkadaşların hepsi ya sedan kullanıcısı ya da makyajlı kasa kullanıcısı.en azından benim tespitim bu.sanırım 2 farklı A.S den bahsediliyor forumda.fabrika değerlerine göre yeni A.S nin daha az yaktıgı biliniyordu ama kullanıcıların yorumlarına göre düşünülenden çok daha az yakıyor.Bu nedenle tartışmadan sakince konuşmakta fayda var.yenisi bu kadar görünür ölçüde az yakıyorsa eski a.s sahibi arkadaşlar mağduriyetini fabrikaya mail yardımı ile bildirebilir ve kendilerinde de iyileştirme yaptırılmasını isteyebilir.
Buda sizin yorumunuz tabi saygı duyarız ancak benim görüşümde makyajlı aracın tek farkı ön tampon ve arka tampondaki nikelaj, motor aynı ağırlık aynı ne yakıt farkı olabilir ?
Makyajlı kasadaki farklılıklar adı altında bunu bi tartışalım bence,
böylece makyajlı kasaya yeni bi imaj giydirmeyelim Az yakıyor felan ...