Yeni Astra Sedan 1.3 Dizel Ne Kadar Yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Astra Sedan Dizel Ne Kadar Yakıyor

daos009 link' Alıntı:
mükemmel hemde istanbul trafiğinde umarım bende bu değerleri yakalarım.
yakalarsınız bence.araç ilk başta çok yakar.size tavsiyem ortalama yakıt tüketimini sıfırlayın.tekrar bakın.5.9-6 gibi değerleri yakalarsınız

sallierim link' Alıntı:
yakalarsınız bence.araç ilk başta çok yakar.size tavsiyem ortalama yakıt tüketimini sıfırlayın.tekrar bakın.5.9-6 gibi değerleri yakalarsınız
inşallah bakalım ileriki değerlerimi yazarım buraya

Aracım 43000 km. de bunun maksimum 2000 km. şehir dışı oda devamlı 170-180 km. hızla ortalamayı hiç sıfırlamadım şuan 6,2 lt. ilk aldığım zamanlar 7,2 lt yazıyordu zamanla düşüyor. İstanbulda Bahçeşehir cevizlibağ arası her gün trafikte kullanıyorum, bir depo ile şuana kadar en çok 895 km. yaptım şehiriçi, şehir dışı uzun yolculuğum yok.Depoyu fullerim pompa atınca daha doldurtmam ışık yanana kadar 830-850 km. genelde yapıyorum.

yulaf87 link' Alıntı:
1.3cdti sport + still sedan siyah .. aracım şu anda tam olarak 1350 km de ortalama yakıtım 5.3 tamamen şehir içi istanbul beykent havalimanı arası kullanıyorum 1 depo ilede ortalama 1000 km civarında şimdilik ama kırmızı ışık yanana kadar dibine kadar da sanırım 100 yada 150 km daha gider diye düşünüyorum..

gayet güzel değerler

recepakcay link' Alıntı:
Aracım 43000 km. de bunun maksimum 2000 km. şehir dışı oda devamlı 170-180 km. hızla ortalamayı hiç sıfırlamadım şuan 6,2 lt. ilk aldığım zamanlar 7,2 lt yazıyordu zamanla düşüyor. İstanbulda Bahçeşehir cevizlibağ arası her gün trafikte kullanıyorum, bir depo ile şuana kadar en çok 895 km. yaptım şehiriçi, şehir dışı uzun yolculuğum yok.Depoyu fullerim pompa atınca daha doldurtmam ışık yanana kadar 830-850 km. genelde yapıyorum.
araç sedan mı? ne kadar çok km yapsınız ne zaman aldınız acaba

daos009 link' Alıntı:
şehir içi 750 km az bir değer değil mi benim hesaplarıma göre de 900 yada 1000 yapması lazım.  inşallah düşer.

kış şartları, aracın yeni oluşu ve kısa mesafeleri göz önünde bulundurursak normal gibi, siz 1000km demişsiniz de, bunu sadece şehiriçinde mi yaptınız, genelde 1000km yi şehirdışında yaparlar bir yanlışınız olmasın

farukozkaplan link' Alıntı:
kış şartları, aracın yeni oluşu ve kısa mesafeleri göz önünde bulundurursak normal gibi, siz 1000km demişsiniz de, bunu sadece şehiriçinde mi yaptınız, genelde 1000km yi şehirdışında yaparlar bir yanlışınız olmasın
yok ben 1000 km falan yapmadım 700 km benim ki ondan sordum sizler kaç yaptınız diye

İlk 1.000 km. şehir içi 5.6lt/100 km.

ankara : istanbul yolu ve batıkentte kullanıyorum.1000 km oldu.sadece opetten alıyorum.ilk aldıgımda 8 , 7.8 civarlarındaydı 750 km olunca sıfırladım 5.8 lere düstü agresif kullanmama ragmen.gecen baya bi agresif kullandım 7.2 ye cıktı suan 6.6 da takılıyorum.benim izlenimlerime göre bu arabayı hızlı kullanacaksın
örn: istanbul yolundan 100 le geliyorum 7 civarı oluyo
160 la geliyorum 6 lara düşüyo anlamadım gitti :)
( ve kullanımım hakkında kücük bi bilgi vereyeim heryerde basarım ama bi yokus gördüm mü ayagımı gazdan cekiyorum anlık tüketimim 0 oluyo ordan dengeliyorum galiba)

Aracım yaklaşık 4000 km oldu, ortalamam uzun yol ve min sabit 130 km ile 5.2 . İlk 1000 km de 5.7 - 5.9 araligindaydi.

Geri