Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

Bu lafı yeri geldiginde surekli soylerim....
Dizel Kullanmak Sanattır...
dizel ince ayrıntılar isteyen narin ve bi okadar da agrasif araclardır... yeri gelecek bagırtacak yeri geldide sut dokmus kedi gibi susturacaksın...6 senelik dizel tecrubeme dayanarak bunları yazıyorum yanlıs anlamayın bende sizin gibi ilk 1 sene cok ama cokk yakıyordum servisle akraba olmustk satmadan
son donemlerde fabrika verilerinin bile altına inmistim

deniz33 link' Alıntı:
Herkese merhabalar ben aracımı kasım ayında aldım ama siteyi daha yeni keşfettim. Benim arabam 1,4 140 Hp Sport+Stil paket Renk beyaz. 6000 km yol yaptım. Daha önce sıfır aldığım bir fransız dizele binince bu araba sanki benzini içiyor gibi geliyor bana. LPG taktıran oldumu hiç.
hosgeldniz aramıza gordgum kadarıyla sende cıta zedelerdensin galiba  ;D
lpg konusunda da lpg alt baslıgında arastırma yaparsan epeybi işine yarayacak bilgi birikim sahibi olursun

deniz33 link' Alıntı:
Herkese merhabalar ben aracımı kasım ayında aldım ama siteyi daha yeni keşfettim. Benim arabam 1,4 140 Hp Sport+Stil paket Renk beyaz. 6000 km yol yaptım. Daha önce sıfır aldığım bir fransız dizele binince bu araba sanki benzini içiyor gibi geliyor bana. LPG taktıran oldumu hiç.

aynı arabayı almışız hocam  gerçi sen 6000 i devirmişin biz hala plaka işlemlerini bekliyoruz

M1kemal link' Alıntı:
hosgeldniz aramıza gordgum kadarıyla sende cıta zedelerdensin galiba   ;D
lpg konusunda da lpg alt baslıgında arastırma yaparsan epeybi işine yarayacak bilgi birikim sahibi olursun
Evet yaaa çıta yok arabada sinirden çatlıyorum. İnternette iki tane buldum biri 200 biri 400 tl istiyorum arada bu kadar fiyat farkı nasıl var onuda anlamadım. LPG konusunu araştırıyorum Galiba landirenzo taktıracak gibiyim.
Bu arada ben anamurda yaşıyorum benarabamı aldıktan sonra bir arkadaşım daha benimkinin aynısından aldı ama onda +stil paket yoktu bu gün itibari ile bir tane daha gördüm1,6 galiba ve baz model çünkü gündüz farları led değildi birde köpek balığı sırtı anten yoktu. Bu araba tutacak galiba dedim kendi kendime.

sem1903 link' Alıntı:
aynı arabayı almışız hocam  gerçi sen 6000 i devirmişin biz hala plaka işlemlerini bekliyoruz
Ben arabamı antalya ANT otodan aldım ilk müşterileriydim, tanıtım yapacak olan bayan tanıtamadı bile arbayı. Satış temsilcim Akdeniz bölgesinde ilk siz aldınız demişti.

M1kemal link' Alıntı:
Bu lafı yeri geldiginde surekli soylerim....
Dizel Kullanmak Sanattır...
dizel ince ayrıntılar isteyen narin ve bi okadar da agrasif araclardır... yeri gelecek bagırtacak yeri geldide sut dokmus kedi gibi susturacaksın...6 senelik dizel tecrubeme dayanarak bunları yazıyorum yanlıs anlamayın bende sizin gibi ilk 1 sene cok ama cokk yakıyordum servisle akraba olmustk satmadan
son donemlerde fabrika verilerinin bile altına inmistim

Bu konuda sana katılıyorum 2006 yılından beri dize kullanıyorum aynı arabayla arkadaşımın 40 tl ye gittiği yere 30 tl den daha aşağı bir ücretle gidebiliyordum. Yeni arabama birazdaha alışmam gerekecek sanırım...

Merhaba Arkadaşlar ben de Kasım ayında yeni astra sedan edition 1.3 95 hp dizel hakim gri (yani gümüş gri) araç satın aldım.Aracımda fabrika çıkışı kaput keçesi, karter koruma vardı.Fakat bana gelen aracın jantları farklı geldi editionlarda standart olarak 17 inç yapısal jant kapağı gelirken bana 16 inç jant ve cosmo modelinin jantına benzer bir kapak geldi. Arabadan şükürler olsun çok memnunum tek kafamı kurcalayan bu farkın nedeni.Bi de araca vites altı kırmızı aydınlatma yaptırmak istiyorum maliyet ne olur yardımcı olursunuz sevinirim.

alis9011 link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar ben de Kasım ayında yeni astra sedan edition 1.3 95 hp dizel hakim gri (yani gümüş gri) araç satın aldım.Aracımda fabrika çıkışı kaput keçesi, karter koruma vardı.Fakat bana gelen aracın jantları farklı geldi editionlarda standart olarak 17 inç yapısal jant kapağı gelirken bana 16 inç jant ve cosmo modelinin jantına benzer bir kapak geldi. Arabadan şükürler olsun çok memnunum tek kafamı kurcalayan bu farkın nedeni.Bi de araca vites altı kırmızı aydınlatma yaptırmak istiyorum maliyet ne olur yardımcı olursunuz sevinirim.
16 inc oldugunu nasıl anladınız?size aracı verirken mi söylediler.bütün astralarda en düşük 17 inc jant var diye biliyorum.emin misiniz?

evet 16 inç olduğuna eminim lastiğin üstünde yazıyor ''Continental Contipremiumcontact2 205/60 R16'' diye bide opelin vermiş olduğu uygunluk belgesindede yazıyor. aracım http://www.araba.com/126496777/Opel-Astra-13-CDTI-Essentia bu sitedekinin aynısı ben satan bayiyle filan görüştüm Almanya pazarına sunulması gereken araç size gönderilmiş filan deyip uydurdu durdu.GM ile görüştüm bir çözüm bulamadılar onlarda şaşırdılar bu güne kadar benimkinin aynısını bir tek araba.com da gördüm.

alis9011 link' Alıntı:
evet 16 inç olduğuna eminim lastiğin üstünde yazıyor ''Continental Contipremiumcontact2 205/60 R16'' diye bide opelin vermiş olduğu uygunluk belgesindede yazıyor. aracım http://www.araba.com/126496777/Opel-Astra-13-CDTI-Essentia bu sitedekinin aynısı ben satan bayiyle filan görüştüm Almanya pazarına sunulması gereken araç size gönderilmiş filan deyip uydurdu durdu.GM ile görüştüm bir çözüm bulamadılar onlarda şaşırdılar bu güne kadar benimkinin aynısını bir tek araba.com da gördüm.
çok ilginç bir sorun gerçekten.17 inc istiyorsanız hakkınızı sonuna kadar arayın bence

Geri