Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

meinkoc link' Alıntı:
herkeze selam.bende 31 aralıkda beyaz yeni sedan 1.3 sport +navi 600 57500 aldım.bu hafta içi teslim edecekler.eski aracım fiorinodan sonra astram bana mercedes gibi gelecektir.kaskonuzu kaça ve kime yaptırdınız.herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim
Kaskomu allianz da 1370 e yaptım fakat yasa plakaya ehliyete cinsiyete ve daha birçok kritere göre degisiklik gösteriyor buradan bi fikir elde edemezsiniz siz en iyisi birçok sigorta şirketinden fiyat Alın

ben aksigortadan 700 civarına yaptırdım kaskomu.eski araçtan indirimim vardı

M1kemal link' Alıntı:
Öncelikle aramızda hosgeldiniz...
su kartel olayını ilk sizden duydum bizim opel araclarda motor düşmesi oldugunuda yeni öğrendim
ben kartel takmıstım malum türkiyede yasıyoruz :) ve bu aracın önünün yere bayaa bi yakın oldugu dusunulurse olmazsa olmazlar arasında kartel koruma olmalı
Hoşbulduk tekrardan bende bu karter olayını aracımı alırken öğrendim.
İki adet araç aldık birisi beyaz birisi nehir gri.
31 aralık tarihinde araç bedeli 63.800 üzerinden 1.428 TL ye garanti kaskodan yaptırdım aracımın birini.
Diğerini evrak daha sonra yetiştiği için 2 ocak tarihinde aynı araç bedeli üzerinden 1.970 tl ye yaptırdım.
Diğer firmalardan da fiyat aldım 2.500 tl den aşağı bir fiyat bulamadım maalesef.

Araç tüketimi ile ilgili iki fotoğraf gönderiyorum merak edenler için.
Aracım henüz 250 Km de. Bunun %50 şehir içi %30 İzmit gölcük arası 20 Km lik yol ve %20 Lik kısmı da rampa yollardı.
Aracın deposu 56 Litre olduğuna göre bu şekilde kullanımda 900 Km yol gidebilirim gibi gözüküyor.

Aracın fotolarını gündüz vakti çekip yollayacağım fırsat bulduğumda.

[img=800x600]http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpnhu.jpg[/img]

[img=800x600]http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpnlv.jpg[/img]

sallierim link' Alıntı:
aracınızın motoru neydi?
dizel arac arkadasın... ve tuketime gore bayaa cok yemis durumda heralde ilerki km lerde yakıt tuketimi azalır

M1kemal link' Alıntı:
dizel arac arkadasın... ve tuketime gore bayaa cok yemis durumda heralde ilerki km lerde yakıt tuketimi azalır
biz de bir ortalama 9-10 litreleri görebilseydik iyiydi :(

Evet aracim 1.3 dizek 95 hp. Suan icinde fabrika degerlerinden cok uzagim. Benimde umudum killmetre arttikca standart degerlere yaklasmasi

jrblue link' Alıntı:
Hoşbulduk tekrardan bende bu karter olayını aracımı alırken öğrendim.
İki adet araç aldık birisi beyaz birisi nehir gri.
31 aralık tarihinde araç bedeli 63.800 üzerinden 1.428 TL ye garanti kaskodan yaptırdım aracımın birini.
Diğerini evrak daha sonra yetiştiği için 2 ocak tarihinde aynı araç bedeli üzerinden 1.970 tl ye yaptırdım.
Diğer firmalardan da fiyat aldım 2.500 tl den aşağı bir fiyat bulamadım maalesef.

Araç tüketimi ile ilgili iki fotoğraf gönderiyorum merak edenler için.
Aracım henüz 250 Km de. Bunun %50 şehir içi %30 İzmit gölcük arası 20 Km lik yol ve %20 Lik kısmı da rampa yollardı.
Aracın deposu 56 Litre olduğuna göre bu şekilde kullanımda 900 Km yol gidebilirim gibi gözüküyor.

Aracın fotolarını gündüz vakti çekip yollayacağım fırsat bulduğumda.

[img=800x600]http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpnhu.jpg[/img]

[img=800x600]http://f1301.hizliresim.com/15/6/hpnlv.jpg[/img]
bence değerler güzel benim aracım 4200km de şehir içi 6.8 -7 gibi değerlerde vede agrasif kullanmıyorum

Herkese merhabalar ben aracımı kasım ayında aldım ama siteyi daha yeni keşfettim. Benim arabam 1,4 140 Hp Sport+Stil paket Renk beyaz. 6000 km yol yaptım. Daha önce sıfır aldığım bir fransız dizele binince bu araba sanki benzini içiyor gibi geliyor bana. LPG taktıran oldumu hiç.

deniz33 link' Alıntı:
Herkese merhabalar ben aracımı kasım ayında aldım ama siteyi daha yeni keşfettim. Benim arabam 1,4 140 Hp Sport+Stil paket Renk beyaz. 6000 km yol yaptım. Daha önce sıfır aldığım bir fransız dizele binince bu araba sanki benzini içiyor gibi geliyor bana. LPG taktıran oldumu hiç.
forumda HB kasaya taktıranlar mevcut fakat turbo araca lpg pek önerilmiyor.

Geri