Yeni Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan

sem1903 link' Alıntı:
sevabına biri beyaz sedan sport + still fotosu koysun  resmen internet ve telefon üzeri araç aldık bakalım görmek ne zaman kısmet olacak
beyaz sedan edition fotosu var.dış görünüşü hemen hemen aynı.benim arabanın dış görünüşüne aliminyum çıta ve sis farı ekle işte senin araban:)

kaput keçesi var değilmi araçlarda  sonra 900 km ye keçe istetmeyelim

sem1903 link' Alıntı:
kaput keçesi var değilmi araçlarda  sonra 900 km ye keçe istetmeyelim
Benim araçta yok 1.4T sport paket.Ben kaput keçesinin fabrikasyon çıkışı olmadığını biliyorum..

by_jumi link' Alıntı:
Benim araçta yok 1.4T sport paket.Ben kaput keçesinin fabrikasyon çıkışı olmadığını biliyorum..

bileydim takasa verdiğim meganınkini sökerdim bende renoyu pinti bilirdim 2003 model arabada ikiside standart

kartel koruma ve kaput keçesi araçlarda mevcut değil.opel bu konuda biraz cimri takılmış

ya arkadaşlar ben siyah still paket sport siparişi vermiştim ya acaba onu kırmızıya çevirttirebilir miyim söylesem kabul ederler mi bugün şansa opel ataköyde gördüm sedan kırmızı inanamadım hakikaten a4 sandım bir anda bi renk bu kadarmı yakışır ya

A4 ler genelde beyaz yada siyah oluyor benzerse beyaz benzer :)  şakası bi yana satış sürecine girmeyip sadece ayırmışlarsa değişmesi lazım ki birde kırmızı varmı boşta oda mesele  çevirtme dediğin inş boyatma değildir zira resmen cinayet olur

Merhaba Arkadaşlar,
Bende Bir Astra Sedan 1.3 CDTI Sport Nehir Gri Sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Kocaeli'nde oturmama rağmen aracı Adapazarı Ekin Oto'dan aldım. Arada 800 TL bir fark vardı çünkü aynı araç olmasına rağmen.
Aracı alalı 2 gün oldu fakat çok fazla yol yapma şansım olmadı henüz.
Araçla ilgili ilk izlenimlerin iç dizayn resmen kendine çekiyor insanı hala sürerken gözlerimi kokpitimden alamıyorum.
Dış tarasarım olaraksa şahsi fikrim çok akıcı ve modern bir tasarım söz konusu.
Araç yakıt olarak şuan tabiki fazla ama 100 KM cruse control ile düz yolda anlık tüketimin 3.5 olduğunu gördüm ki çok hoşuma gitti.
Araç için karter koruma istedim fakat önermediler nedeni de kaza anında araç motoru zemine doğru bırakarak sürücü ve yolcunun yaralanmasını önlüyormuş.
Daha önce iki kişi bu karter koruma yüzünden can verdiğinden dolayı önermediler.

Aracın detaylı fotolarını yakın zamanda eklemeye çalışacağım.

Bu arada moderatör arkadaşlar bizim araçlarımız içinde at konu başlıkları açarlar umuduyla beklemekteyim.
Biz kullanıcılarda bu bölümler aracılığıyla fikir paylaşımında bulunabiliriz diye düşünüyorum...

Araç için karter koruma istedim fakat önermediler nedeni de kaza anında araç motoru zemine doğru bırakarak sürücü ve yolcunun yaralanmasını önlüyormuş.
Daha önce iki kişi bu karter koruma yüzünden can verdiğinden dolayı önermediler.

Aracın detaylı fotolarını yakın zamanda eklemeye çalışacağım.

[/quote]
Öncelikle aramızda hosgeldiniz...
su kartel olayını ilk sizden duydum bizim opel araclarda motor düşmesi oldugunuda yeni öğrendim
ben kartel takmıstım malum türkiyede yasıyoruz :) ve bu aracın önünün yere bayaa bi yakın oldugu dusunulurse olmazsa olmazlar arasında kartel koruma olmalı

herkeze selam.bende 31 aralıkda beyaz yeni sedan 1.3 sport +navi 600 57500 aldım.bu hafta içi teslim edecekler.eski aracım fiorinodan sonra astram bana mercedes gibi gelecektir.kaskonuzu kaça ve kime yaptırdınız.herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim

Geri