1.3 combo da vites hangi devirde değiştirilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeniceri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2500 civarı vites atıyorum şu anda 535 km deyim. saygılar

3000 i geçmemeye dikkat ediyoruz ama daha 7 litrenin altına inemedik klima kapalı

Daha önce de yazmıştım: Sizlerin tesbitleri bizlere yön verecek.

peder tutturdu EKo taktıralım arabaya diye ... :S off off nedir ne değildir adam gibi bilmeden taktıracak parçayı herhallde... bana ikide bir araştır bak bakalm diyor varmı aranızda combo ya yada herhangi bi aracına takan opelim netten sanırım geçenlerde konu açıldı ama taktıran yoktu sanırım...

tatlisert nick li üyenin terbiyesizliği
sayın başkan,
aşağıda linkini verdiğim konuyu bir inceleyin. tatlisert nick li yeni üye küstah, ukala, terbiyesiz, birazda ruh hastası. ilk önce tüm forumu azarlayıp hakaret ediyor salak yerine koyuyor. tepki alınca aynı yazının içinde hem özür diliyor hemde hakaret ediyor. dengesizin teki. sanki biz bir suç işledik tutukluyuz buda bizim gardiyanımız. bizi foruma azarlamaya gelmiş. ben böyle iş görmedim. birde utanmadan beni kimse uyarmadı havalarında mesaj yazıyor. bu arkadaş herhalde kurtlar vadisini fazla izlemiş. ben böyle seviyesiz bir ortamda kalıp daha fazla yazı yazamam. eğer bu yaptıklarına rağmen bu üye forumdan ihraç edilmiyorsa ben üyeliğimin derhal iptalini istiyorum. saygılarımla.
http://www.opelim.net/forums/showthr...t=27926&page=4

peder tutturdu EKo taktıralım arabaya diye ... :S off off nedir ne değildir adam gibi bilmeden taktıracak parçayı herhallde... bana ikide bir araştır bak bakalm diyor varmı aranızda combo ya yada herhangi bi aracına takan opelim netten sanırım geçenlerde konu açıldı ama taktıran yoktu sanırım...

Chip taktıralım de :D

pardon ama ben yine araya giriyorum özür dileyerek... bu chip dediğiniz nedir? bende bu konularda pek cahilmişim canıııııım:D

Geri