Ynt: 1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!
Siz 1.6 atmosferik astra ile 1.2 tsi yi de gecemezsiniz. Artik hacim faktoru onemli degil.
Siz 1.6 atmosferik astra ile 1.2 tsi yi de gecemezsiniz. Artik hacim faktoru onemli degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amacım polımık yaratmak degıl ama vw 1.4 tsı 122bg aracı opel 1.4 turbo 140 bg motordan daha performanslı..Kandemir link' Alıntı:Peki 1.4 wv ile 1.4 astra yı karşılaştırsak hangisi üstün gelir?
hahaaa dogrular acıdır EMRE .. 045thumbsupeketen link' Alıntı:polemigin babasini yapiyon
manuel vs manuel mi?BÖLENT link' Alıntı:amacım polımık yaratmak degıl ama vw 1.4 tsı 122bg aracı opel 1.4 turbo 140 bg motordan daha performanslı..
ıstanbulda aynımı alakası yok hee boş yolda aynı yakabılır 1.6 ıle 1.4 ama burda boş yol yok..onun ıcın 019cryyeketen link' Alıntı:Zaten ben sizi anlamiyorum. Uc asagi benimle ayni yakiyorsunuz. Fiyat olarak aman aman bir farkimiz yok. Vergi desen ayni. Ne diye 1.4 alirsinizki.
Al sana polemik 011zaa
Aynen dostum tecrubeyle sabittır bu konu uzar bayağı.astraowner link' Alıntı:manuel vs manuel mi?
bende test ettim arkadaşımda var 1.4tsi golf 2 side manuel astra 0 dan kalkılmadığı sürece sürekli uzuyordu 80-180de özellikle 2-3 boy oluyor zaten 180 lerde astra kadar rahat değil golf zorlanıyor ama kalkışlarda falan ağırlık ve daha erken devreye giren max tork yüzünden golf daha rahat astra da vitesi daha doğru kullanmak gerekiyor vites oranlarıda uzun mesela astrada golf 120 civarı 3.vitesi bitiriyor astra 160a doğru 3ü anca bitiriyor bunlarda durumu etkiliyor falan ama önemli değil herkese kendi aracı yetiyorsa sorun yok ama katılıyorum vw motorları iyi gidiyorBÜLENT link' Alıntı:Aynen dostum tecrubeyle sabittır bu konu uzar bayağı.
vw 1.4 122 ile opel atmosferık 115 karsılastırılmaz bılee..
vw motorları artık turbodanmı nedense cok canlı 1.2 turbo 105 bg motoru bıle muhtesem gıdıyor.
aynen soyledıgınız gıbı demekkı ıkısıde 140 bg olsa hıc sans yokk..astraowner link' Alıntı:bende test ettim arkadaşımda var 1.4tsi golf 2 side manuel astra 0 dan kalkılmadığı sürece sürekli uzuyordu 80-180de özellikle 2-3 boy oluyor zaten 180 lerde astra kadar rahat değil golf zorlanıyor ama kalkışlarda falan ağırlık ve daha erken devreye giren max tork yüzünden golf daha rahat astra da vitesi daha doğru kullanmak gerekiyor vites oranlarıda uzun mesela astrada golf 120 civarı 3.vitesi bitiriyor astra 160a doğru 3ü anca bitiriyor bunlarda durumu etkiliyor falan ama önemli değil herkese kendi aracı yetiyorsa sorun yok ama katılıyorum vw motorları iyi gidiyor