1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!

Siz 1.6 atmosferik astra ile 1.2 tsi yi de gecemezsiniz. Artik hacim faktoru onemli degil.

Kandemir link' Alıntı:
Peki 1.4 wv ile 1.4 astra yı karşılaştırsak hangisi üstün gelir?
amacım polımık yaratmak degıl  ama vw 1.4 tsı 122bg aracı opel 1.4 turbo 140 bg motordan daha performanslı..

:)  polemigin babasini yapiyon

Zaten ben sizi anlamiyorum. Uc asagi benimle ayni yakiyorsunuz. Fiyat olarak aman aman bir farkimiz yok. Vergi desen ayni. Ne diye 1.4 alirsinizki. 

Al sana polemik  011zaa

B֜LENT link' Alıntı:
amacım polımık yaratmak degıl  ama vw 1.4 tsı 122bg aracı opel 1.4 turbo 140 bg motordan daha performanslı..
manuel vs manuel mi?

eketen link' Alıntı:
Zaten ben sizi anlamiyorum. Uc asagi benimle ayni yakiyorsunuz. Fiyat olarak aman aman bir farkimiz yok. Vergi desen ayni. Ne diye 1.4 alirsinizki. 

Al sana polemik   011zaa
ıstanbulda aynımı alakası yok hee boş yolda aynı yakabılır 1.6 ıle 1.4 ama burda boş yol yok..onun ıcın  019cryy

astraowner link' Alıntı:
manuel vs manuel mi?
Aynen dostum tecrubeyle sabittır bu konu uzar bayağı.
vw 1.4 122 ile opel atmosferık 115 karsılastırılmaz bılee..
vw motorları artık turbodanmı nedense cok canlı 1.2 turbo 105 bg motoru bıle muhtesem gıdıyor.

BÜLENT link' Alıntı:
Aynen dostum tecrubeyle sabittır bu konu uzar bayağı.
vw 1.4 122 ile opel atmosferık 115 karsılastırılmaz bılee..
vw motorları artık turbodanmı nedense cok canlı 1.2 turbo 105 bg motoru bıle muhtesem gıdıyor.
bende test ettim arkadaşımda var 1.4tsi golf 2 side manuel astra 0 dan kalkılmadığı sürece sürekli uzuyordu 80-180de özellikle 2-3 boy oluyor zaten 180 lerde astra kadar rahat değil golf zorlanıyor ama kalkışlarda falan ağırlık ve daha erken devreye giren max tork yüzünden golf daha rahat astra da vitesi daha doğru kullanmak gerekiyor vites oranlarıda uzun mesela astrada golf 120 civarı 3.vitesi bitiriyor astra 160a doğru 3ü anca bitiriyor bunlarda durumu etkiliyor falan ama önemli değil herkese kendi aracı yetiyorsa sorun yok ama katılıyorum vw motorları iyi gidiyor

astraowner link' Alıntı:
bende test ettim arkadaşımda var 1.4tsi golf 2 side manuel astra 0 dan kalkılmadığı sürece sürekli uzuyordu 80-180de özellikle 2-3 boy oluyor zaten 180 lerde astra kadar rahat değil golf zorlanıyor ama kalkışlarda falan ağırlık ve daha erken devreye giren max tork yüzünden golf daha rahat astra da vitesi daha doğru kullanmak gerekiyor vites oranlarıda uzun mesela astrada golf 120 civarı 3.vitesi bitiriyor astra 160a doğru 3ü anca bitiriyor bunlarda durumu etkiliyor falan ama önemli değil herkese kendi aracı yetiyorsa sorun yok ama katılıyorum vw motorları iyi gidiyor
aynen soyledıgınız gıbı demekkı ıkısıde 140 bg olsa hıc sans yokk..
vw 1.2 turbo 105 bg bıle 3. vıtes 150 goruyor..

Geri