1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kandemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 edition beklediğimiz gibi değilll!

Yazık o zaman bu arabaya  :(

niko22 link' Alıntı:
Yazık o zaman bu arabaya  :(

Yok hiç de yazık değil. ևünkü bu motor 1.2 tsi ın teknoloji dengi değil. ֜retildiği yıllara bakmak lazım. Ona bakarsanız eski 2.0 motorlarla aynı gücü sunuyor. şimdi o 2 litrelik motorlara da yazık mı diyelim. :) 1.6 atmosferik performans motoru değil. Lpg ile kullanıma en yatkın ve turbo dertlerinden korkarım diyen adamın motoru. 1.2tsi kadar gitmesin varsın ne olacak, neticede sizi yarı yolda bırakan bir motor değil.

eketen link' Alıntı:
Yok hiç de yazık değil. ևünkü bu motor 1.2 tsi ın teknoloji dengi değil. ֜retildiği yıllara bakmak lazım. Ona bakarsanız eski 2.0 motorlarla aynı gücü sunuyor. şimdi o 2 litrelik motorlara da yazık mı diyelim. :) 1.6 atmosferik performans motoru değil. Lpg ile kullanıma en yatkın ve turbo dertlerinden korkarım diyen adamın motoru. 1.2tsi kadar gitmesin varsın ne olacak, neticede sizi yarı yolda bırakan bir motor değil.

+1  bravoo

Ben focustan sonra astra aldım. Tabiri mazur görürseniz eşşekten inip ata binmiş gibiyim
Astarnın konforu gerçekten çok iyi insanın inesi gelmiyor araçtan..
Formda bahsedilen sorunları hiç yaşamadım, sorunsuz biniyorum çok şükür
Sadece yokuşlarda biraz devirden düşüyor araç tek sıkıntım bu bir de stabilize yollarda sert plasstikten gelen tıkırtı o da normal bana göre

Bende 1.6 aldım arkadaşlarında dediği gibi Turbo arızası vb arızalardan problem yaşamaktan korktuğum için birde lpg avantajından dolayı tabi İnşallah başka sorunlar açmaz başıma hayırlısı ile haftaya bu gün aracımı alacam İnşallah.
bu arada bu permormans olayı gözümüde korkutmuyor değil. bu yazılanlardan sonra.

Aldım 1.6 editionumu taktım lpg mi sıkıntısız dertsiz tasasız 90-100 den sonra kacarım hertürlü yakalıyan olmaz kolay kolay zaten istanbulluyuz trafik herzaman var trafikte kullanmayı bildikten sonra :D isterse 3 litrelik gelsin yanıma haa düsük devirdede kullanırsam 20 tl ye de dünyayı geziyorum :D millet sasıyo arabanın durusu gidisi konforu da klass hee golf'e de gelirsek arac zaten belli kendi klasmanını yaratmıs mod.'a daha yatkın daha fazla mod.parca seceneğin var özellikle 6 kasa cok hosuma gidiyo bu arada yeni seat leon cıktı hiç yollarda görmüyorum ben gören varmı benim bildiğim seat leon efsane kasa oldu artık bu araç gider diyodu millet :/:/

LEONUN YENİ KASASI ESKİSİ KADAR TUTMADI O ESKİ KASADAKİ TILSIM YENİSİNDE YOK BENCE TABİ FİYATTA BİRAZ DEZAVANTAJ

5ay önce leon umu sattım, seat forumuna baya takılmıştım ordaki fanatik leoncuların dahi birçoğu yeni kasayı sevmemişti. ortak kanı leon ipi çekildiği yönünde.  046thumbsdown

BENCE DE ÖYLE SANKİ ÖNCEKİ KASASI DAHA Bİ ATLETİK FARKLI DURUYOR YENİ KASASI PISIRIK KALIYOR YANINDA 005hihih

AYNISI HONDA CIVIC DA DA OLMADIMI ÖNCEKİ KASASI NERDEYSE YENİSİYLE AYNI FİYAT VE PATLAMA YAPMIŞTI YENİ KASASI ESKİYE GÖRE DAHA TİPSİZ. GERÇİ BU OLAYLAR ZEVK MESELESİ AMA GENEL KANI BÖYLE KANIMCA

Bende mesela leonun yeni kasasini ozellikle cam tavanli ve ledli fr ini cok cok begendim bu isler biraz zevk meselesi:)

Geri