55.000 TL'ye Kadar Dizel Araç Önerisi

donanım ve fiyat olarak baktıklarınız içinde en mantıklısı astra olur. motoru sizi tatmin ederse hiç düşünmeyin. octavia o fiyata baz donanım alacaksınız, boş bir araba. ama yakıt ve performans olarak astradan çok daha iyi. focus için yorum yapamıycam...

benim gibi kasıma kadar sabredip; öğretmen, doktor, eczacı, veteriner bir tanıdık bulup ektra indirimli 1.6, 6 ileri 128 hp. saçının teline kadar donanım dolu bir tane i30 dizel elite alıp keyfine bakacaksın.
hyundai kampanyalarda meslek gruplarına %3 filo indirimi yapıyor. tanıdığın üzerinden arabayı satın alır ertesi gün noterden devralırsın 150-200 lira gibi bir masraf gider tahminen.

Çok daha iyisinide yapıyor hyundai , 1.dereceden %90 üzerinde engelli akraban varsa onu referans göstererek 60.000 TL lik bir aracı 30.000 TL 'ye kadar alabiliyorsun + 5 yıl boyunca tüm vergilerden muafsın (Özel taşıt vergisi , motorlu taşıtlar vergisi gibi ...)

Benim amcamın oğlu bu şekilde son kasa ve full + full bi i30 aldı , otomatik vites arabada yok yok . Canavar gibi araç kaça aldı bil bakalım 32.000 TL ye gelmiş 65.000 liralık araç

Bende alabilirdim aslında ama o bizden önce davranmış dedemin zihinsel engeli vardı onu referans göstererek aldı

Tek dez avantajı aracı 5 yıl boyunca satamaz kiraya veremezsin . 5 yıl binmek zorundasın aldığın arabaya

2005-2006 (Orta ya da baz donanım) 3.20 Dizel otomatik ortalama 150-170.000 km arası BMW alabilirsiniz bence yazdığınız araçlardan daha mantıklı bir tercih olur.

Çok daha iyisinide yapıyor hyundai , 1.dereceden %90 üzerinde engelli akraban varsa onu referans göstererek 60.000 TL lik bir aracı 30.000 TL 'ye kadar alabiliyorsun + 5 yıl boyunca tüm vergilerden muafsın (Özel taşıt vergisi , motorlu taşıtlar vergisi gibi ...)

Benim amcamın oğlu bu şekilde son kasa ve full + full bi i30 aldı , otomatik vites arabada yok yok . Canavar gibi araç kaça aldı bil bakalım 32.000 TL ye gelmiş 65.000 liralık araç

Bende alabilirdim aslında ama o bizden önce davranmış dedemin zihinsel engeli vardı onu referans göstererek aldı

Tek dez avantajı aracı 5 yıl boyunca satamaz kiraya veremezsin . 5 yıl binmek zorundasın aldığın arabaya

Yalnızca Hyundai'ye özgü bir durum değil bu. Engelli kişilerin üstüne tüm vergilerden muaf olarak araç alınabiliyor zaten. Ne marka olursa olsun. Yalnızca 1.600 cc üzeri olmayacak. Fakat bana hep çok ters gelmiştir. Ben enayi miyim diye düşünürüm...

2005-2006 (Orta ya da baz donanım) 3.20 Dizel otomatik ortalama 150-170.000 km arası BMW alabilirsiniz bence yazdığınız araçlardan daha mantıklı bir tercih olur.

Yaşlı, 2.000 cc motor ve aşağı yukarı 200.000'de...

İlla ki sorun çıkaracaktır. Ve illa ki arada konfor, performans, kalite farkı olacaktır fakat sıfır araç, 4 yıl garantili...

53 bine astra j sport donanımı alındı neskardan. enjoy aktive ile yetinmeyin derim...

Hayırlı olsun şimdiden hocam... 1.3 CDTİ deyip geçme, sonuçta ferrari değil ama işini görür... test sürüşü yaptım bizzat sedan kasasının canavar gibi... klima açık çok iyi kaçıyordu... bizim insanımız istiyor ki kırmızı ışıktan kalkınca 5 saniyede 100 km ye ulaşsın :D o biraz zor malesef...
konsoldan öyle etkilenmiştim ki fark etmeden 130 a gelmişim yağ gibi akıyordu araba... :D

benimde hedefim uzak dilimde astra j... sanırım sen HB fiyatı aldın 53.000 TL... O da güzel ben bagaj için sedan bakmıştım...

53 bine astra j sport donanımı alındı neskardan. enjoy aktive ile yetinmeyin derim...

Aslında yeri gelmişken sorayım. Şehir dışındaki bir bayiden aldığım zaman plaka, trafiğe çıkış, kasko v.s. bu tip işlemler nasıl yürütülüyor?

Hayırlı olsun şimdiden hocam... 1.3 CDTİ deyip geçme, sonuçta ferrari değil ama işini görür... test sürüşü yaptım bizzat sedan kasasının canavar gibi... klima açık çok iyi kaçıyordu... bizim insanımız istiyor ki kırmızı ışıktan kalkınca 5 saniyede 100 km ye ulaşsın :D o biraz zor malesef...
konsoldan öyle etkilenmiştim ki fark etmeden 130 a gelmişim yağ gibi akıyordu araba... :D

benimde hedefim uzak dilimde astra j... sanırım sen HB fiyatı aldın 53.000 TL... O da güzel ben bagaj için sedan bakmıştım...

Senin açmış olduğun test sürüşü başlığı zaten kurdu düşürdü ya hocam... :)

Astra J Dizel Enjoj Active HB fiyatı 53.000 TL. Sedanda donanım paketleri biraz karışıyor ve fiyatlar artıyor. Hem bu kasada HB çok ama çok daha güzel bana göre. Sedanı sevemedim gitti. Bagaj desen de 100 lt oynuyor. O da çok önemli değil bana göre. Aşağı yukarı 400 lt yeterli gibi geldi.

Aslında yeri gelmişken sorayım. Şehir dışındaki bir bayiden aldığım zaman plaka, trafiğe çıkış, kasko v.s. bu tip işlemler nasıl yürütülüyor?

Senin açmış olduğun test sürüşü başlığı zaten kurdu düşürdü ya hocam... :)

Astra J Dizel Enjoj Active HB fiyatı 53.000 TL. Sedanda donanım paketleri biraz karışıyor ve fiyatlar artıyor. Hem bu kasada HB çok ama çok daha güzel bana göre. Sedanı sevemedim gitti. Bagaj desen de 100 lt oynuyor. O da çok önemli değil bana göre. Aşağı yukarı 400 lt yeterli gibi geldi.
il dışından alsanız bile bir sorun olmuyor sadece arabayı alıp gelme masrafınız olur. onlar gereken bütün işlemleri yapıyorlar. kuzenim ducato aldı 20+1 karabükte 77 çektikleri için 71 bine bursadan aldık. adamlara vekalet verdi 1 hafta sonra gelin alın dediler plaka kasko sigorta herşey yapılmıştı...

usta astra j dızel bence alınmaz neden alınmaz araca o motor olmamıs cunku bızde vardı sattık kı satılıkta cok var zaten aractan dıkkat ettıysen.. motor ufak kasa cok guzel tamam ama agır ve arac 5 ılerı h kasaya gore gercektende cok yakan bı arac bunuda goz onunde bulundur.. hyundaı ve kıa lar şu anda atakta ve kıa gercektende cok guzel ve gercektene gırtlak full arac satıyor bence kıa al eger astra alcam dersende h kasasını al derım karar senın..

Geri