55.000 TL'ye Kadar Dizel Araç Önerisi

arkadaşa geçen yıl aldığımız astra sportta hankook vardı.
corsayı aldığımızda bayideki astra, insignia bütün araçlara baktım, fabrika ellerine ne gelirse takmış.
kimisinde goodyear, kimisinde michelin vs.
geçen yıla kadar bütün opellerde continental çıkardı, geçen yıl bu iş bitmiş nisanda sıfır aldığım corsada goodyear var.

abi birde chiplendinmi manyak zevkli oluyor astra :) 125 bg...

Lastikler Hankook anlaşıldı... :)

Çip işine girmem, giremem. 4 yıl garantili olacak araç. Zaten amacım kafamın rahat olmasıydı. Bir de 1.3 yeterli gibi geliyor bana. Çipe ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum.

Lastikler Hankook anlaşıldı... :)

Çip işine girmem, giremem. 4 yıl garantili olacak araç. Zaten amacım kafamın rahat olmasıydı. Bir de 1.3 yeterli gibi geliyor bana. Çipe ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum.

Hocam aracınız 0km olacağından ECU üzerindeki parametreler de sıfır olacak. RaceChip ara modül kullanın, hem garanti kapsamında kalırsınız hem de güç&yakıt tasarrufu ikilisini edinmiş olursunuz. Servise götüreceğiniz sırada soketinden çıkartıp cebinize koymanız yeterli olacaktır.

Araştırdım. Çok pratik bir şey. Fiyat da aslında öyle aman aman değil. pro2 380 euro demişler. Fakat bu işler yine de bana uzak. Belki birkaç yıl sonra olabilir. Şimdilik ilk dizel aracımın keyfini çıkaracağım.

Aman kardeşim arabanla oynama :( Bende çok oynadım (dış görüntüsü ile) yok folyoydu yok stickerdı araba iyice kıro işine benzemeye başladı , inanırmısın araçta ne kadar sticker folyo var söküp attım araç şimdi mas mavi ve sade bir şekilde extra olarak sadece app plaka , sislerde xenon , beyaz led plaka ışıkları , arka yan ve bagaj camlarında cam filmi vede OPC tipi spor egzoz ucu var

Bunlarda yeterli bence

Yok yok, ben modifiyeden hiç mi hiç hazzetmem!

En fazlası koyu renkli cam filmi olacaktır. Arka üç cam karartılmış zaten. Ön iki cama çok koyu olmayan bir şeyler yaptırabilirim o kadar...

1.3 bu haliyle yeterli olur bana arkadaşlar. Her ne kadar dört yıl Vectra B 2.0 CD kullanmış olsam da artık duruldum. Hız kötüdür!

Satış danışmanı kendi aracımı satmam için 15 günlük bir süre tanıdı. 15 gün içinde satarsam peşin para vereceğim ya da aracı vereceğim. Yalnız kendi aracıma binerken huzursuz olmaya başladım. Kasko da yok, Allah korusun bir şey olsa bayağı sıkıntı olacak. Ne yapayım dersiniz? Bayramdan önce yeni aracı alsam iyi olacak gibi. Bayram sonrasını beklesem mi acaba?

Bu arada benim aracımın linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-ogretmenden-boyasiz-lpg-li-139593201/detay/

bayi ne kadar veriyor ki ?

Yav işin açığı kasko bedelinin bir kısmını çıkarmak istiyorum. Ama riske değer mi bilmiyorum. Sonuçta emanet arabaya biniyorum.

Geri