55.000 TL'ye Kadar Dizel Araç Önerisi

hayırlı olsun...

Bugün Adana'dan Astra J 1.3 Enjoy Active Neptün Mavisi aracı aldım. +2 yıl garanti, boya koruma, park sensörü hediyeleri ile 52.750'ye gelmiş oldu. Fiyat belki biraz düşebilirdi ama kısmet diyeyim artık...

Yeni aracınızı kazasız ve sorunsuz bir şekilde kullanmanızı dilerim Aykan Abi... Bence tercihiniz yerinde olmuş..Özellikle rengi ile çok beğeni topluyor..Bilmiyorum belki detay vermediniz vardır da ama start/stop olması çok daha eco yapar aracı..Yani enjoy donanım yeterli ama ekstra öne çıkan bu olabilir..Onun dışında standart olarak tünel algılamalı otomatik yanan farlar, watt bağımsız arka süspansiyonlar,17'' jantlar,ESP+,yokuş kalkış vs donanımlar gayet iyi..Boya koruma yaptırmış olmanız çok iyi olmuş..Hatta kaput koruma vs de isteseyin derim.. ;)

hayırlı olsun...

Teşekkürler... Daha iyileri sizin olsun.

Yeni aracınızı kazasız ve sorunsuz bir şekilde kullanmanızı dilerim Aykan Abi... Bence tercihiniz yerinde olmuş..Özellikle rengi ile çok beğeni topluyor..Bilmiyorum belki detay vermediniz vardır da ama start/stop olması çok daha eco yapar aracı..Yani enjoy donanım yeterli ama ekstra öne çıkan bu olabilir..Onun dışında standart olarak tünel algılamalı otomatik yanan farlar, watt bağımsız arka süspansiyonlar,17'' jantlar,ESP+,yokuş kalkış vs donanımlar gayet iyi..Boya koruma yaptırmış olmanız çok iyi olmuş..Hatta kaput koruma vs de isteseyin derim.. ;)

S&S yok maalesef... Bir an önce halletmek istedim. Şu andaki aracıma biraz masraf yapmam gerekiyordu. Hem ondan kurtulayım hem de son gelen zamdan etkilenmeyeyim diye geçen ayki liste fiyatları üzerinden bayinin elindeki araçlardan seçtim. O nedenle S&S'li olması mümkün değildi. Zaten çok da gerekli görmüyorum.Yeni bir teknoloji olduğu için biraz şüphe ile yaklaşıyorum. İleride elektrik üzerinde nasıl sıkıntılar çıkaracağı/çıkarmayacağı belli değil.

Donanım açısından yalnızca klimanın dijital olmaması bana göre eksiklik. Cosmo'nun donanımı bile bana gereksiz geldi. Ama sport'un koltuklarına bayıldım. Kısmet diyelim. Fakat donanım gerçekten yeterli...

Boya koruma iyi oldu. Kaput koruma ise olmadı. Kavga dövüş bu hediyeleri sokabildim. :) Ama dışarıda yaptırmayı düşünüyorum. İyi dileklerin için teşekkürler. Daha iyileri senin olsun.

Bugün Adana'dan Astra J 1.3 Enjoy Active Neptün Mavisi aracı aldım. +2 yıl garanti, boya koruma, park sensörü hediyeleri ile 52.750'ye gelmiş oldu. Fiyat belki biraz düşebilirdi ama kısmet diyeyim artık...

hayırlı olsun güle güle kullan.

Bu aracın üstünde gelen lastikler nedir acaba bilen var mı? Bugün arkadaş bakmış, Hankook gibi okumuş ama güvenemedim. Neden Hankook olsun ki!

Teşekkür ederim Aykan Abi..Biliyorsun ki GM global bir firma olarak uzak doğuda da araç üreten veya tedarik eden bir firma..Hank lar gayet iyi lastiktir..Değilse bile genelde continental oluyor.. 1.3 cdti sorunsuzluğuyla ve ekonomikliğiyle bilinen bir motordur..Tekrar dile getirmek istiyorum ki bu renk ile sana keyfini sürmek kalıyor ;)

Şimdiki aracımda da Hankook var. Fabrikanın üzerinde göndermiş olduğu lastikler. Pek memnun değilim. Sanki içeri çok ses alıyormuş gibi geliyor.

Şimdiki aracımda da Hankook var. Fabrikanın üzerinde göndermiş olduğu lastikler. Pek memnun değilim. Sanki içeri çok ses alıyormuş gibi geliyor.

Bayiler artık tabiri caizse sıfır arabaların lastiklerinden tasarruf etmeye çalışıyorlar ve nerede dandirik markalar var lastikler o geliyor

Örneğin ben corsayı aldığımda benim corsamda ve diğer tüm opel modellerinde (sıfır olarak hazır bekleyen opel modellerinde) continental lastikler vardı , yedek lastik bile continental koymuşlardı

Şimdi hangi markanın bayisine gidersem gideyim continental ve michelin haricinde her türlü lastik markalarını görebiliyorum :sopa:

lastikleri bayi takmıyor. opel ihaleye açıyor en ucuz teklif veren firmanın lastiklerini takıyor. 2011 corsada bizim 4 lastik michelin energy. stepne goodyear excellence mi die bir lastik. goodyear arabanın uzerinde gelen 2 tane lastikten pahalı ne alaka çözemedim...

Geri