hayırlı olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Adana'dan Astra J 1.3 Enjoy Active Neptün Mavisi aracı aldım. +2 yıl garanti, boya koruma, park sensörü hediyeleri ile 52.750'ye gelmiş oldu. Fiyat belki biraz düşebilirdi ama kısmet diyeyim artık...
hayırlı olsun...
Yeni aracınızı kazasız ve sorunsuz bir şekilde kullanmanızı dilerim Aykan Abi... Bence tercihiniz yerinde olmuş..Özellikle rengi ile çok beğeni topluyor..Bilmiyorum belki detay vermediniz vardır da ama start/stop olması çok daha eco yapar aracı..Yani enjoy donanım yeterli ama ekstra öne çıkan bu olabilir..Onun dışında standart olarak tünel algılamalı otomatik yanan farlar, watt bağımsız arka süspansiyonlar,17'' jantlar,ESP+,yokuş kalkış vs donanımlar gayet iyi..Boya koruma yaptırmış olmanız çok iyi olmuş..Hatta kaput koruma vs de isteseyin derim..
Bugün Adana'dan Astra J 1.3 Enjoy Active Neptün Mavisi aracı aldım. +2 yıl garanti, boya koruma, park sensörü hediyeleri ile 52.750'ye gelmiş oldu. Fiyat belki biraz düşebilirdi ama kısmet diyeyim artık...
hayırlı olsun güle güle kullan.
Şimdiki aracımda da Hankook var. Fabrikanın üzerinde göndermiş olduğu lastikler. Pek memnun değilim. Sanki içeri çok ses alıyormuş gibi geliyor.