Acil Yardım Gerekiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CHa.AY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CHa.AY

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Aracımı ustaya götürdüm Fan Rölesi arızalı dedi. 2001 corsa c comfort. aradığım yerler böyle birşey yok dedi bazıları. bazıları bakmak lazım diyor. sanki herkes dolandırıcı gibi davranıyor. net bi bilgi lütfen. birde tahmini fiyatı nedir?

ayrıca triger değişmesi gerektiği nasıl anlaşılır.:(

farın problemi ne bilmiyorum ama triger 60binde değişir.eğer km.yi tutmadıysanız ancak sökülmesi ve gözle bakılması gerekir bence 190 tl den kaçmayın çünkü koparsa 3500 tl ye motor yaptırırsınız.

Fanın 2.devresi çalışmıyor hocam

o zaman ustanız doğru söylemiş röle kontrol edilecek.fazla bişi tutmaz.ama triger önemli mutlaka kontrol edin.

Fanın 2.devresi çalışmıyor hocam

fan müşüründe sıkıntı olabilir...:(
trigerin değişip deişmeyeceği anlaşılamaz süresi ( 4 yıl ) veyahut km'si dolmuş ise ( 90000 km idi yanlış hatırlamıyorsam 60000 de olabilir ) değişmek lazım ...

Aracımı ustaya götürdüm Fan Rölesi arızalı dedi. 2001 corsa c comfort. aradığım yerler böyle birşey yok dedi bazıları. bazıları bakmak lazım diyor. sanki herkes dolandırıcı gibi davranıyor. net bi bilgi lütfen. birde tahmini fiyatı nedir?

ayrıca triger değişmesi gerektiği nasıl anlaşılır.:(

yuzde 90 arıza motor beynınde

yuzde 90 arıza motor beynınde

müşür arızası olsa fan durmadan çalışır değilmi... sıkıntı beyin kaynaklı da olabilir ...ustalara saygı...;)

yok sadece 2. seviyesi sıkıntılı beyindeyse çok ücret tutar be hocam :/

yok sadece 2. seviyesi sıkıntılı beyindeyse çok ücret tutar be hocam :/
bu soğuk kış günü fanın 2, seviyesi lazım olmaz zaten hocam paralı bi zamanında baktırırsın...:)

Son düzenleme:
bu soğuk kış günü fanın 2, seviyesi lazım olmaz zaten hocam paralı bi zamanında baktırırsın...:)

hocam öyle değil ya burası istanbul dur kalk dur kalk hemen 90 derecelere çıkıyor

Geri