özellıkle corsa ve combolarda bu arızayla sık karsılıyoruz ama fan sıkıntısız calısır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trigeri 190 tl den kaçmayın değiştirin derim hatta 200 lira fazla verin yetkili serviste değiştirin derim.geçen hafta triger koptu yolda kaldım 2000 lira da masraf ettim.hala sertviste araba 10 gündür yatıyor.triger önemli!farın problemi ne bilmiyorum ama triger 60binde değişir.eğer km.yi tutmadıysanız ancak sökülmesi ve gözle bakılması gerekir bence 190 tl den kaçmayın çünkü koparsa 3500 tl ye motor yaptırırsınız.
a. selam silecek kolarının takıldıgı nokta dişlidir sıyırmıssa yenı sılecek kolu almalısınız genelde kolu bozar masraf az olsun dıye..s.a arkadaşlar opel astra g cd 2000 aracımın sileseklerinden 1 i çalışmıyor neden sizce cevap yazarsanız sevinirim
Aracımı ustaya götürdüm Fan Rölesi arızalı dedi. 2001 corsa c comfort. aradığım yerler böyle birşey yok dedi bazıları. bazıları bakmak lazım diyor. sanki herkes dolandırıcı gibi davranıyor. net bi bilgi lütfen. birde tahmini fiyatı nedir?
ayrıca triger değişmesi gerektiği nasıl anlaşılır.![]()