Ynt:
Ben Opel de misyonumu tamamladım , biliyorsun , sadece burada birileri birşeyler soruyor açıklıyoruz , hayatında dynabeam duymayan , aracindaki diyognastik ret sonucunu ruh halı ilene bağlayan birine ne anlatabilirsin ki . Kendisi belki cok iyi biridir bilmiyorum ama maalesef otomobil konusunda benimle zıt karakterde biri , ne olursa olsun onunla bu konuda anlaşamayız .
Bir gün denk gelirsek benim neler yaptığımı , karşılıksız kimlere neler yaptığımı görürse anlar belki , burada yazdıklarımızın ticari bir amac icin yapılmadığını .
Bosver , onlar bilmiyorlar , sen bana navi olurmu dediğinde ne cevap vermiştim , bugün burada aynısını yazmadım mı , dvd900 takarız ama masraf değmez demedim mı , ben hala araç arıyorum cd300 e renkli ekran takmak icin , geri vites kamerası icin bunlar icin Opel forumlarında mesajım bile var ,
Aman neyse benim icin konu kapanmıştır.
yavuzozkan link' Alıntı:Şükrü ve Emre bey.. Olayı en baştan bir daha (hatta çıktı alıp okuyasın geldi) okudum ne diyeyim olayı başlatan benim sanırım. Dediğim kelime de şu "yapılabilir yapan var" evet astra j de daha bu işe giren yok. Bunun için bir 5-6 sene gibi sürenin geçmesi lazım. Bu konu astra H aracım varken baya konuşulmuş ve sonrasında 2 değerli arkadaş tarafından uygulanmıştır.
Donanımı Türkiye de ilk uygulayan şükrü kardeşimdi. Sonrasında Recep, murat, halil kağan, ve ben uyguladım tüm desteği de sağolsun şükrü kardrşimin sabır ve emeğiyle hallettik öyleki adam benden 800km bazen 5000-6000km ötedeydi.
Şükrü en baştan bu yana yapabileceğini ve de bunun imkanlarla olabileceğini söylüyor. Dahası buna biraz da cesarette lazım. Çünkü yapılırsa ilk o araçta olacak. Aynen bizim eski araçlarımızda olduğu gibi. Ben aracımı enjoy+ diye sattığımı biliyorum bu da sağolsun şükrünün sayesindedir. Hakkını vermek lazım.
Bu olayın bu kadar tuha bir boyut alcağını bilseydim inan Bu duruma sebep vermezdim.
Gelelim şu saygısızlık konusuna ben sen derken o kadar laf yedikten sonra millete yorum yaparken söylenen istemdışı şeylere hayretle bakar oldum. Milletde ne laflar varmışki benim "sen" lafım şahane duruyor. Kimseye saygısızlık yapmak istemem ama herkes birbirine kendine nasıl davranılmasını istiyorsa öyle davransın.
En son şunu belirtmek istiyorum. Herhangi bir mevki sahibi olmak gibi hiç kimsenin bir derdi olacağını düşünmek dahi istemiyorum. Burada herkes birbirinin kardeşi arkadaşı dert ortağı çözüm ortağı.
Şükrü kardeşimin foruma çok faydaları olacağını biliyorum. Umarım dostluklar kalıcı olur.
Hepinize iyi geceler.
Ben Opel de misyonumu tamamladım , biliyorsun , sadece burada birileri birşeyler soruyor açıklıyoruz , hayatında dynabeam duymayan , aracindaki diyognastik ret sonucunu ruh halı ilene bağlayan birine ne anlatabilirsin ki . Kendisi belki cok iyi biridir bilmiyorum ama maalesef otomobil konusunda benimle zıt karakterde biri , ne olursa olsun onunla bu konuda anlaşamayız .
Bir gün denk gelirsek benim neler yaptığımı , karşılıksız kimlere neler yaptığımı görürse anlar belki , burada yazdıklarımızın ticari bir amac icin yapılmadığını .
Bosver , onlar bilmiyorlar , sen bana navi olurmu dediğinde ne cevap vermiştim , bugün burada aynısını yazmadım mı , dvd900 takarız ama masraf değmez demedim mı , ben hala araç arıyorum cd300 e renkli ekran takmak icin , geri vites kamerası icin bunlar icin Opel forumlarında mesajım bile var ,
Aman neyse benim icin konu kapanmıştır.