Aktive Select seri kullanım sorunu;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hanika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hanika

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.epiksigorta.com.tr
Arkadaşlar bugun başıma bir olay geldi, sabah park ettiğim yerden  çıkarken aracı geri vitese aldım fakat araba öne 5 cm kadar attı. sonra tekrar D konumuna aldım bu defade 5 cm kadar geri attı.. şaştım kaldım,eski aveom da bile yoktu böle birşey . Eger geri vitese yada D konumuna getirip 5 sn beklersem sorun yok normal herşey. Ama trafikte başka araçlar  beklerken bir ön bir geri manevrada 10 sn uzun bir süre. Acaba benim şanzumanda sıkıntımı var yoksa herkesin mi böle; 

Ynt: Aktive Select seri kullanım sorunu;

Bende böyle birşey yok. Her defa aynı şekilde mi davranıyor?

eketen link' Alıntı:
Bende böyle birşey yok. Her defa aynı şekilde mi davranıyor?
eger seri hareketler yapıyorsam evet hep aynı .. yani şöle ki ;
araç P de ben frene basıp vitesi geri ye aldım ve geri manevra yaptım frene bastım tekrar D konumuna alınca araç geri ye 5 cm kadar gidiyor. Ya da tam tersi

Birde aracı N konumundayken çalıştırıp deneyin. Bakalım yine aynı mı olacak?

Ama aracın çalışmasıyla alakası yok bence . Yoldan gelince park ederken de aynı

Active Select bencede seri değil o tür atraksiyonlarda.

Mesela trafik sıkıştı sen bir u dönüşü yaparak geri döneceksin ve karşıdan gelenler bekliyor dönmeni. Bekliyorlar.. Daha çok beklerler. Şak taktın geri vitese, şak diye bastın gaza, şak diye kaldın öyle. Tık yok. 1-2 saniye araba vitesleri inceliyor, ruhani olarak kendini hazırlıyor sonra yürüyor. Durdun taktın D'ye hemen bastın gaza. Yok öyle gaza gelmek. Aynı prosedür baştan. (:

GNSpower link' Alıntı:
Active Select bencede seri değil o tür atraksiyonlarda.

Mesela trafik sıkıştı sen bir u dönüşü yaparak geri döneceksin ve karşıdan gelenler bekliyor dönmeni. Bekliyorlar.. Daha çok beklerler. Şak taktın geri vitese, şak diye bastın gaza, şak diye kaldın öyle. Tık yok. 1-2 saniye araba vitesleri inceliyor, ruhani olarak kendini hazırlıyor sonra yürüyor. Durdun taktın D'ye hemen bastın gaza. Yok öyle gaza gelmek. Aynı prosedür baştan. (:
Ona alıştık artık da bu ileri geri kaçması da normal mi ?

Hanika link' Alıntı:
Ona alıştık artık da bu ileri geri kaçması da normal mi ?

Bana da oldu birkaç sefer.

o zaman bu çok kötü.. Arkadan bizi bekliyenlerin küfürlerini duyar gibiyim  :D :D

Hanika link' Alıntı:
o zaman bu çok kötü.. Arkadan bizi bekliyenlerin küfürlerini duyar gibiyim  :D :D

Onlarda alsın birer active select herkes birbirine saysın. ((:

Geri