Aktive Select seri kullanım sorunu;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hanika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aktive Select seri kullanım sorunu;

Hanika link' Alıntı:
soralım bence de.. hatta ben arayıp servisle bir konusayım. Sonucu sölerim size
ok haberinizi bekliyor olucam :)

ANKARA Opak Opel aradım. Sorunumu anlattım. Aracı görmeden birşey söliyemiyeceklerini, kalite kontrol uzmanlarının aracı görmeleri gerektiğini sölediler. Çalışma prensipleri hakkında bilgileri yokmus. Adamlar opelin yetkili servisi ama çalışma prensibini bilmiyolar gerçekten tuhaf,

Hanika link' Alıntı:
ANKARA Opak Opel aradım. Sorunumu anlattım. Aracı görmeden birşey söliyemiyeceklerini, kalite kontrol uzmanlarının aracı görmeleri gerektiğini sölediler. Çalışma prensipleri hakkında bilgileri yokmus. Adamlar opelin yetkili servisi ama çalışma prensibini bilmiyolar gerçekten tuhaf,

walll 31agryyy

aracı goruncede sorunu çözemiyorlar zaten.

allahıma sükürler olsun kurtuldum yetkili(!) servislerden.

bahadircakir link' Alıntı:
aracı goruncede sorunu çözemiyorlar zaten.

allahıma sükürler olsun kurtuldum yetkili(!) servislerden.
005hihih 005hihih nasıl oldu o iş.. Bizede söleyinde bizde yapalım bari

aracı park ederken çok seri olmak mümkün değil.vitesi geçirdikten sonra hemen ayağınızı frenden çekerseniz ileri geri kayma yapar.Bu normal bizim  araçlar için.düşünüyor neticede.Birde tam durmadan p konumuna almayın.
ben birkaç keç tam durmadan p konumuna aldım.fena bir ses geliyor.o sesi duytuktan sonra dikkat etmeye başladım. :)

Hanika link' Alıntı:
005hihih 005hihih nasıl oldu o iş.. Bizede söleyinde bizde yapalım bari

garantim bitti  011zaa

artık büyüksanayi serçalda cevat ustanın ellerinde araç mis gibi..

bahadircakir link' Alıntı:
garantim bitti  011zaa

artık büyüksanayi serçalda cevat ustanın ellerinde araç mis gibi..
dogru diorsun zaten ya satıcaz ya da garantiyi bekleyip kurtulcaz

Benzer bir sorun bende de olmuştu. Servise gittim derdimi anlatıp servis yetkilisine ispatlayana kadar 2 günüm onların evet bir sorun var bakıyoruz demesi 1 günümü aldı. Sonuçta şanzuman beyni garantiden değişti sorun da ortadan kalktı.

bende active select kullanıyorumda tepkileri eleştirilmiş ben şu ana kadar seri dönme girme çıkma hiç bir problem yaşamadım tamam manuelle fark yok "değilde" 0-100 arasında bir saniyenin altında fark var bu da tepki süresindeki gecikme bu gecikmeyi her gaza basışta hissedebiliyorsanız başka ama ben hantallık gerçekten "hiç ama hiç" hissetmedim.

ayrıca geri viteste kayma problemi ve d de kayma problemini eğimdemi yaşıyorsunuz ? frene tam bazmazsanız araba tutmaz kendini yani vitesi değiştirirken frene tam basın çektiğinizde gaza basana kadar(3-5 saniye) kayma yapmaz ama frene hafif dokunursanız tutmuyor kendisini.

Geri