anahtar ile cam açıp kapama

corsa d lerde acma yok kapama var ben o kadar ugraşdım bu iş icin olmadı

her türlü şey servisde denen di ama yok

Kitapçıkta yazması lazım.

kitap var desede nasıl yapıldıgını göstersede yok belkide turkiyeye gelen donanımlara koymamıslardır

ACma war diyen arkadaslar lütfen bize de bilgi verirmisnz? nasil yapılıyor ?
Şahsen bende 3Kapı sport donanım war ancak sadece kapanıyor.
Acılmaya gelince ise açma dugmesine 2 kez basınca farlar yanıyor (fallow me home gibi birşey) baska da birşey olmuyor...

benm aracımda 3 kapı sport modeli diye geçiyor kapıları açma tuşuna basılı tuttuğum zaman camlar açılıyor.. kapatmanın tam tersi yani.. onları da aracı ilk aldığımda adam ayarlamıştı şoför kapısı açıkken kontak açıp selektör ve silecek kolunu kendisine çektiğinde ekranda bi menü çıktı oradan ayarladı... daha sonra ben denedim ama başaramadım.. yolum düşerse sorucam biyerde daha konusu geçmişti çünkü

aynen fatıhın dedıgı gıbı butun uyarıların acılıp kapandıgı bı ayar yapılıyor..selektor kolu ve sılecegın oldugu kol gerı cekılıyor bı sure bekledıkten sora km gostergesının orda ayarlama gostergesı belırıyor..kıtapcıktan bakın...''fallow me home'' da aracın kontagı cekıp kapıyı actıktan sora selektor yaparmıs gıbı yaptıgınızda 30sn devreye gırıyor

corsa d esentıal larda bıle var acma kapama guzel uygulama astra g sadece camlar kaldırıyor ındırme yok acaba tehkc 2 yazılım atılırsa camın ındırme olanagı olurmu bılen varmı ;)

bende bu işe kafayı takmış bulunmaktayım.2006 astra g classic var.anahtar ile kapıları 2 kere kitlediğimde camlar kapanıyor ama uzaktan kumanda ile bunu yapamadım.varmı ince noktası?

corsa d esentıal larda bıle var acma kapama guzel uygulama astra g sadece camlar kaldırıyor ındırme yok acaba tehkc 2 yazılım atılırsa camın ındırme olanagı olurmu bılen varmı ;)
evet essential larda oluyor burak abi de niye benim arabayı eziyosun ki hemen essential falan diye:D:D

bu konu forumun başka biyerinde daha tartışılıyor =)) aynen uğur ama ben sonra denedim başaramadım çok farklı şeyler saymıştı adam :D

Ya teşekkürler bilgiler için.Silecek ws. kollarıyla ayar menüsüne girmeyi bende biliyorum ancak orda oyle bir ayar goremedim...
Hay allah..Açma varda ben beceremiyorsam kafayi yerim :)
Bu arada arabayı kapatıp selektor yapınca fallow me home oldugunu bilmiyordum...denicem aksam :)
Açmayı da becerirsem süperr :)))

Geri