anahtar ile cam açıp kapama

o kollardan yapılan ayarların hepsi bende aktif dun actım kapatım yine actım falan yok camlar inmiyor farlar yakıyor o kadar

ula corsa d ciler konuyu istila etti:D c cilerden ses soluk yok hayret:D:D bu selsktör koluyla diğer kolu çekince c lerdede bişe açılıyo mu acaba??

bende bu işe kafayı takmış bulunmaktayım.2006 astra g classic var.anahtar ile kapıları 2 kere kitlediğimde camlar kapanıyor ama uzaktan kumanda ile bunu yapamadım.varmı ince noktası?
sadece kaldırıyor benımkı ındırme olayı modulden kaynaklanıyor galıba modulde keramet var :D:D
modulu degısmek lazım ;)

kafayı yicem silecek suyunu bitirdim ve vardığım nokta c lerde öyle bi mod yok ama klavuzda hem aşşağı hem yukarı ok göstermiş gerçi megane II lerdede sadece kapanma var açılsa çok kral olcakta...:(

abı c lerde yok kapatmıo ıste basıorum basıorum olmuyorr yapan varsa soylesın de bızde yapamm :P

Evet corsa c lerde açma kapama yok diye biliyorum, yani ben 3 senedir bulamadım :) gerçi açıkcası yok diye aramadım ama, corsa c essentia sı olup da, modifiye etmeden orj. anahtarla cam açan/kapatan varsa, nasıl yaptıgını anlatırsa sevinirim

bende enjoy kapatıyor ama acmıyor servisde arkadaşım var bayagı ugraşdı olmadı kapatıyorda acmıyor
yaptıran varsa net olarak acıklasın

corda d açma ve kapama var.
kapı açma düğmesine basılı tutunca açılıyor
selamlar

Geri