Anahtarınızı Sustalı Hale Getirin(Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nickimi yanlışlıkla seninkinden yapmışım
kusura bakma
nası değiştirilebilir bilir misin???

kotukediselçuk , bende normal düzanahtar var bunu immobilizerli yaptırmak için ayrıc arabaya da birşeyler takılıyor mu?

benim böyle bir anahtarlık istememdeki tek neden kullanım kolaylığı bizim vectraların anahtar up uzun bir şey cebimde telefonu çizdi ekranını telefonun ekranı sırf anahtar yüzünden çizik içinde ayırıca bundan önce s40 vardı bende onunda anahtarı normaldi ve torpidoda arada sıkışdı babamda görmeden torpidoyu kapayınca anahtar kırıldı neyseki yedeği vardı onu kullandık çünkü volvoda işler opeldende masraflı ve zor ynei anahtar çıkartmak yani esas benim isteme amacım kullanım kolaylığı yoksa ona buna hava atmak değil bütün topiğide okudum ama verimli bir bilgi alamadım kimse dememiş şu ustaya gittim şu fiyata yaptırdım çok memnunum diye

anahtarcılar yapıyo ama kalitesi pek iyi değil

KoTuKeDiSeLCuK´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar sustalısına karışmam ama 3 gün önse immobilizerli yedek anahtar yaptırdım 40 ytl. bilginize... kayserinin neresindede yaptırdın kardeş bilgi verirsen sevinirim.

gerek yok bence:D

internette modacar marka sustalı anahtar + alarm seti gördüm 70 liraya. immobilizer işini de anahtarcıya yaptırmak gerekiyormuş. tabi anahtarın ucunu da sustalıya takacak. nasıl olur bilemiyorum.

arkadaşlar bu sustalı diye tabir ettiğiniz anahtar opel servisinde "akıllı anahtar" diye geçiyor ve fiyatı 1.078 ytl.yani belirtmek isterim eğer sizinde orjinal akıllı anahtarınız warsa çok dikkat ederek kullanın açıkçası ben duyduğum günden itibaren anahtarımı pek yere falan düşürmemeye dikkat ediyorum.elimde 1000 ytl lik bir mevzu taşıyormuşum haberim yokmuş...saygılarımla

Geri