Ankara'da sanayide MİFTAH OTO ANAHTARCI sı var (SAMANYOLU CAD. NO:10 AKBANK KARŞISI BÜYÜK SANAYİ) çevik kuvvete şube müd. ne çok yakın. Geçen yıl immobilizerli vectra anahtarını 50 milyona yaptılar. servis 100'den fazla istedi bi de yazı yazılacakmış ona cevap gelecekmiş falan falan gelirdi ama beklemek lazımdı. Bende gittim yaptırdım adamlar mercedes falan anahtarı yapıyor uzaktan kumanda falan. Ankara'da olan anahtar yaptırmak isteyen varsa öneririm. Anahtarı yaptırıken araba da yanınızda olsun denemeniz gerekiyor.
şimdi anahtarın biri diri kalıp montağa girmemezlik yapmasın diye 2 ayda bir değiştiriyorum anahtarları.
Malum hep aynı anahtarı kullanırsanız bir süre sonra anahtar ve kontak kanki oluyor başkasını almıyor yanına ) o yüzden arada değiştirmekte fayda var.
Ben sustalı anahtarı beğenmedim o pili her bittiğinde kim lehimleyecek lehimleyince kablolar kopacak bidaha bak resime tekrar yap falan bence gereksiz.
Arkadaşlar mercedes özentisi yapmaya gerek yok opelinizin anahtarını herkes görsün gözüne gözüne tutun milletin ne olacak. Anahtarın anahtar olduğu belli olsun. Ne o öyle kartlı magane, laguna gibi nefret ediyorum o sistemden. Anahtarı çevirmek gibisi varmı?