Anahtarr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar foruma baktım ama bu konuyu daha önce yazanı görmedim eğer varsa kusura bakmayın lütfen...Sorunum anahtardan kapıları kapatınca camların otomatik kapanmaması.Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum?Ayrıca 2 sene önce anaftar ve yuvası servisin elinde olmadığı için astranın ki ile değişmişti sizce bu engel teşgil eder mi?:(

bu konu konuşulmuştu sanıyorum.elektrikçiler yapıolar bi diyot koyarak.kumandaya basınca açık camlarda kapanıyo.daha detaylı bilgiyi diğer arkadaşlar verebilir sanırım

kardeş bu konu acıldı hatta cok uzun sekılde tartısıldı. yapılıyor ancak. takılan dıyot uzerıne leektrık cekıyor vede akude felan sorun olusuyor. kapı kılıdıne anahtarı sokunca kılıtlı sekılde tutunca camlar kalkmıyormu?? o özellık olması lazım

Kusura bakmayın olabileceğini düşündüğüm için baktım ama göremedim....bendeki anahtar astranın ki olduğundan kapı yuvasına girmiyor:((

nasıl yani yaa servis kontagı astra kontagı taktıda kapınınki hala eski anahtarınmı anlamadım ben şimdi(mesleğim anahtarcılık da)

99 vectra b lerde otomatik camlar (hiçbir parça eklenmeden) elekrikciler tarafından yapılabiliyor. Benim arabamda şu anda camlar anahtara basınca otomatik olarak kalkıyor. Ancak akünün bitmesi riski varmış ama şu anda arabamda aküyle ilgili herhangi bir sorun çıkmadı.

ewt arkadaşım aynen öyle.Ben o sıralar malatyadaydım.Servis vectra elimde yok dedi.İstersen istetirim ama uzun sürer dedi.Bnmde acelem olduğundan kabul ettim

Berat' Alıntı:
ewt arkadaşım aynen öyle.Ben o sıralar malatyadaydım.Servis vectra elimde yok dedi.İstersen istetirim ama uzun sürer dedi.Bnmde acelem olduğundan kabul ettim

hangi servis bunu yapan pekii.. aslında servise degilde sanayii de anahtarcılar var hemde vectra b cok kolay bulunurdu kontagı orjinali hemde dolu piyasada hayret bende bile şuanda 2 tane var orjinal kontak sıfır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri