Ynt: android tabanlı cihaz taktıranlar
dreamofice link' Alıntı:
Ahmet bey cihazı çok beğendim özelden bana da fiyat ve satan yer hakkında bilgi verir misiniz? Bir kaç sorum var size: torbidoyu actıgınızda o kablo karmaşasıda neydı öyle? aracın orjınal usb girişi iptal mi ediliyor , araç ayarları menüsündeki tüm başlık ve özellıkleri aynen bulabilecek miyiz? bluetoothumuzda bir problem yaşar mıyız? Bu uygulama aracın orjinalliğini bozup sorun yaşama olasılığını arttırır mı? Biraz daha bekleyıp bu teknolojının oturmasını beklemek daha mı mantıklı ? Teşekkür ederim.
Hocam torpidoda 1 ipod-iphone için kablo var, şarj edebiliyorsunuz ve müziklerinizi cihaza aktarıp dinleyebiliyorsunuz.
1 wifi-3g kablosu var, wifi dongle veya 3g modem ile internete bağlanabiliyorsunuz
1 de usb flash bellek kablosu var, bu kabloyla da flash belleğinizden film, müzik dinleyebiliyorsunuz. Usb çoklayıcı desteği var, yani 3-4 usb'yi bu kabloya takıp aynı anda kullabailirsiniz, bu güzel bir artı.
İsterseniz ipo-iphone kablosunu taktırmayabilirsiniz.
Bluetooth sorunsuz bağlanıyor, rehber aktarımı var, diğer cihazlardaki gibi gelen aramalarda sadece numara görünmüyor, arayan kişinin ismi ekranda çıkıyor, bu ciddi bir artı, ve telefonunuzdaki müzikleri wireless cihazdan dinleyebiliyorsunuz, bu da gayet güzel.
Config ayarları birebir ekranda görünüyor, buradan o ayarlar menüsüne erişebiliyorsunuz, bu da gayet başarılı.
Ve cihazda birçok ayar var, mesela kafalık monitörü taktırdım ben. cihazdan sol kafalıkta ne izleneceği, sağ kafalıkta ne yapılacağı, bağımsız veya bağımlı olarak çalıştırılabileceği menüsü falan var.
Cihaz baya iyi, bazı arkadaşlar neden android 4.0 veya 4.1 değil diyorlar, bence hiç gereği yok. Araçta kullanacağınız uygulamalar zaten belli obd2 porta bağlanıp araç beyin bilgilerini, arıza bilgilerini görebiliyorsunuz. Uygulamanın adı Torque. Öne kamera bağlarsanız, öndeki traikteki araçların mesafesini ölçen, sollama yardımı yapan uygulama var, onu indirip kullanabilirsiniz. Yani 4.0'da kullanabileceğiniz bu araçta ve cihazda birşey yok.
Ben android'çiyim yıllardır kullanıyorum.
Bu cihaza sahip olmak bence çok zevkli