CHP HerYerde Aynı Şeyi Çalıyor.Valla Gına Geldı.Atatürk'ü Kullanarak Oy Toplayacaklarını Zannedıyorlar.
Azcık kafanı kullanarak dinlesen keşke.. yada okusan güzel kardeşim okusan.. inan çok şey kazanırsın.. sadece oku ne olursa olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CHP HerYerde Aynı Şeyi Çalıyor.Valla Gına Geldı.Atatürk'ü Kullanarak Oy Toplayacaklarını Zannedıyorlar.
1.SÖzlerinize Dikkat EdinAzcık kafanı kullanarak dinlesen keşke.. yada okusan güzel kardeşim okusan.. inan çok şey kazanırsın.. sadece oku ne olursa olsun..
1.SÖzlerinize Dikkat Edin
2.Ben Bastan Aşağı Okudum Ne Yazdıgını.Ve de O sözlerde ne anlatılmak ıstendıgını çok iyi biliyorum...Bunu Bana Kımsenın Anlatmasına Gerek Yok...
Evet 10.ay dogumluyum ama oy kullanabılıyorum.ya yavrum sen oy kullanamıyomuşsun neden çabalıyosun?
seçimleri adeta bir futbol takımı sempatizanlığı boyutuna getiren genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
30 mart sabahı yalnızca ve yalnızca hizmet etmeyi düşünenlerin seçimleri kazanmış olması dileğiyle...
Evet 10.ay dogumluyum ama oy kullanabılıyorum.
ya yavrum sen oy kullanamıyomuşsun neden çabalıyosun?
burası türkiye babamda sasırdı ilk basta ama komurlukten secmen cıktıgına gore benım oy kullanmam gayet normal gelıyor bana.babam itiraz etti daha bana geri donulmedı seçim gününe kadar bana dönmezlerse bende oyumu pasa pasa kullanırım.fatih o zaman ben yanlış biliyorum..
bak ben 08.1984 doğumluyum yani
03.2009-08.1984 = 7ay 24 yıl eder. sende 10. ay doğumluyum diyorsun yani 10.1991 mi oluyor?
o zaman hesap şöyle..
03.2009-10.1991 = 5ay 17 yıl eder. sen nasıl oy kullanacaksın abicim? ha yanlışım varsa düzelt doğrusunu öğrenmek istiyorum..